6. lokakuuta 2011

graafikkorillit (syksyn 2. asupostaus)

Vaikka kokonaisuus muistuttaa epäilemättä syksyn ensimmäistä asukuvaa (nokun käytännössä asun tuossa takissa) kyllä siellä jotain eroavaisuuksia löytyy. Mieheni on saanut huomata yrittäessään kaupata minulle nättejä erilaisia asuvaihtoehtoja, että valitsen aina sen mukavimman, rennoimman ja lämpimimmän, useimmiten ihan saman paidan kuin viikkoja sitten. Muotibloggaajilla on tapana kuvata päivän asuja mitä erilaisin yhdistelmin ja tyylein, mutta minä voisin aina esitellä asuvalinnan "näin yhdistelet samoja vaatteita kaksi kuukautta"-teemalla. Ja näin säästyt hiustenlaitolta -pikkumyynutturatutoriaalin.


nahkatakki - Only
ruskea neuletakki - Zara
kaulahuivi - H&M
mustat farkut - Billabong
mokkasaapikkaat - Bianco
laukku - Fida kierrätyskeskus


Pälliimmäisenä ajatuksena tässä nyt kuitenkin oli esitellä uusinta asustetta. Tänään astuin ekaa kertaa ulkomaailmaan valtavien rillieni kanssa ja jos ei muut järkyttyneet, niin ainakin musta tuntui järkyttävän hyvältä! Lasien takia sekosin ja toin opintotukien sokaistamana pari ehdottomasti rilleihin sointuvaa paitaa kotiin... Lasien mallia en suinkaan valinnut sen vuoksi, että isona minusta tulee graafikko (enpä), vaan siksi että ne sopii minusta kasvoihini.

Melkeinpä harmittaa, että isot kehykset ovat nykyään niin muodissa, kun omat eivät enää ole niin persoonalliset. Mutta onneksi noista sentään huomaa kilsan päähän, että tarvitsen laseja oikeasti. Jos vilkaisee linssien reunoille, näkee ohimon ohitse ilmaa, mikä on aika jännä, kun se ohimo jatkuu oikeana lihana sankojen vieressä. Tämä tarkoittaa sitä että linssit ovat melkoisen vahvat, jolloin ne pienentävät silmiä ja koko naamaa. Silmälasit ostin Nisseniltä kahdet yhden hinnalla -tarjouksella, vaan ei se paketti silti järin edulliseksi tullut, kun näiden vahvuuksien kanssa pitää maksaa linssien ohennuksista enemmän kuin kehyksistä.Ei yhtään pöllömmät rillit.

Mitä mieltä lukijat ovat isoista laseista ja niiden muoti-ilmiöstä?

6 kommenttia:

 1. Ihana tyyli ja ihanat lasit. Sopivat sulle täydellisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Ite en uskaltais hankkia noin isoja laseja, koska omilla vähän ronskimmilla kasvonpiirteilläni pelkäisin näyttäväni isältäni 80-luvulla. Mutta siroihin ja nätteihin kasvoihin isot lasit kyllä sopivat siistinä jujuna, niinku sulle :)

  VastaaPoista
 3. Varpunen: Kiitos! :) Tässä tyylissä varmaan taaperrankin seuraavat syyskuukaudet.

  K: Siiis, miulle tuli ihan ekana mieleen, kun vedin nuo lasit päähän, että iskän nuoruuskuvat, sen trumpettihousut ja jättirillit! Mutta tavallaan otin sen kohteliaisuutena itselleni kun iskä näytti kuitenkin tosi styleltä :D

  VastaaPoista
 4. Sopivat sinulle hyvin! En itse haluaisi noin isoja kuitenkaan, koska ne painavat. Haluan mahdollisimman kevyet lasit, mutta tietty jos olisi useampia se ei haittaisi...

  VastaaPoista
 5. Vanha postaus, mutta kommentoin kuitenkin... Hyvin sopii sulle nuo rillit! Mulla kans vahvat linssi, ja ohimossa ilmaa -efekti melkoinen. Siisteiltä nuo sun rillit kuitenkin näyttää! Kehtaatko kertoa kuinka paljon sulla on vahvuuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jo tottunut massiivilinsseihin ja en varmaan osaisi käyttääkään enää pienempiä. Vahvuuksia on siinä -4,5 tietämillä ja Nissenin myyjä vähän epäili ettei noin isot lasit taipuisi näin suurille vahvuuksille, mutta hyvät on olleet, jos ei katsele maailmaa esim. linssin alareunasta :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3