25. lokakuuta 2011

tutoriaali meikiksi

Olen pitkään halunnut tehdä syvempää tuttavuutta CS Ultra shimmer 88-palettiini ja tänään siihen tarjoutui mahdollisuus vapaapäivän muodossa. Himoitsin testata useampaakin houkuttelevaa sävyä, mutta jätin kymmenväriset sotkumeikkailut sikseen ja turvauduin valmiiseen pakettiin Karkkipäivä-blogin tutoriaalin avulla.

Haluaisin nähdä tutoriaalien toteuttamisen omiin väreihin ja muotoihin sopivaksi harjoitukseksi, eikä niinkään imitoimiseksi. Sannilla on siniset silmät, vaaleat hiukset ja luomella hieman enemmän tilaa kuin minulla. Minulla on ruskeat silmät, tumma tukka ja jyrkkä kulma yläluomella, joka aina "syö" suurimman osan luomiväristä. Silmäni on myös hieman mantelinmallinen.


Vasemmalla Sannin tutoriaalin lauantai-illan bilemeikki ja oikealla silmääni muovailtu versio siitä.
(Lupa on kuvan käyttöön)

Silmämeikin pääsävyt ovat sinivioletti ja musta, joille etsin 88-paletista vastikkeet. Sininen osoittautui liian tummaksi ja paletista ei löytynyt vaaleaa lilaa, joten jouduin käyttämään paletin ulkopuolelta paria luomiväriä oikeamman sävyn saamiseksi. Käytetyistä tuotteista alempana.

Sannin tarvelista tuotteista (suluissa omat valintani):
  • Mustaa, mieluiten kimaltavaa luomiväriä (88 paletista)
  • Sinistä, mieluiten violettiin taittavaa luomiväriä (88 paletista + TANF Purple Gold)
  • Vaalea häivytysväri (TANF vaalea mattaluomiväri)
  • Musta kajali (Maybelline Master Drama)
  • Ripsiväriä (Rimmeliin tuuheuttava)
Huulet paritin meikkiin nudella kiillolla.


Toiseen silmään uudelleenloin tutoriaalin, tällä kertaa vain omilla sävyvalinnoilla. Vaihdoin violetin limenvihreään. Lime tuo mielestäni ruskean silmän sävyjä lämpimästi esiin. Toisella kerralla meikkaus oli huomattavasti helpompaa ja nopeampaa ja vaalea väri on kesympi levittää.


Käyttämäni sävyt paletista. Violetti ympyrä merkitsee ekan meikin nappeja ja vihreä toisen.
Kummassakin sama musta.

  

Olen miettinyt tekeväni tästä 'tutoriaalit käytäntöön' ajatuksesta useampia postauksia. Jos tekisin meikkitutoriaaleja, niin minusta ainakin olisi kiva nähdä omat vinkit käytännössä. Silmän- ja luomien muodot, värit, tekniikat, taidot, mieltymykset ja meikkimateriaalit vaihtelevat paljon, joten soveltamista itselle sopivaksi pitänee ja kannattaakin harjoittaa. Se mikä toisella näyttää hurmaavalta, voi omassa silmässä näyttää hutsahtavalta. Kokeilemalla löytää oman silmän ehostuksen vahvuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3