27. lokakuuta 2011

halvat "asusteet" pikkujouluihin

eBay - tuo katala halpishuutokauppojen kunkku. Niin ihanan halpa, ettei voi vastustaa vaikka tilillä olisi vain 6,90e. Olen altistuva ja vaikutteita imevä bloggaaja, eikä sitä yhtään helpota sellaisten kanssasisarien postaukset, joissa esitellään läjäpäin ihanaa silmänruokaa, joka on uunituoreena saapunut postissa söpössä pussukassa. Tiedätte kyllä, että puhun teistä, te kunnottomat!

Meikkitutoriaaleja etsiessä huomasin, että moniin silmämeikkeihin oli lisätty helposti näyttävyyttä irtoripsillä. Omat räpsyttimeni ovat avuttoman nysät ja juhlakausi alkaa lähestyä... JOS minulle tulee tänä syyskautena tilaisuus käyttää irtoripsiä, niin täten lupaan niitä myös käyttää. Pikkujouluaika on täydellisin ajankohta irtoripsille. On hyvä tekosyy liimata ekstratuuheutta ripsiin ilman, että kukaan ajattelee sen olevan noloa ja turhaa.

Tästä erinomaisesti perustellusta syystä surffasin eBayhin ja naputtelin hakusanoiksi false lashes. Otin luonnollisesti halvimmalta vaikuttavan vaihtoehdon laatuajatusten jääden muka tiedostamatta huomiotta.


8 paria tekoripsiä, postareineen 2,29$ = 1,7e täältä.

Sitten, juhlakauteen kuuluu toki muutkin näyttävät ja koristeelliset asusteet. Asusteiksi voi luokitella vaikkapa erilaiset kynsikoristeet... voihan? JOS pikkujuhlia on tiedossa, täten lupaan myös koristella kynteni jotenkin ennennäkemättömästi ja jännästi. Tätä ajatusta ruokki vielä Pandan kynnenkoristelusaalis eBaysta. Itse tyydyn hitusen hillitymmin vain muutamaan koristerullaan ja opettelen ensin käyttämään niitä nysissä kynsissäni. Kynsien koristelu muistuttaa askartelua: se on tuhottoman tarkkaa, visuaalista ja luovaa puuhaa = my thing (paitsi sen tarkkuuden osalta).


Kuusi rullaa erilaisia kynsikoristesettejä 3,74$ = 2,70e täältä.


Lisäksi tilasin korjaustusseja, jotka pyyhkivät lakkasotkut kynsien reunoilta.
Nämä viisi yhteensä 2,80$ = 2e täältä.

4 kommenttia:

 1. MITEN voi olla noin halpaa?! Itsehän ostin juuri yhden parin irtoripsiä Seppälästä hintaan 4,90e. TERVEPPÄ TERVE.

  VastaaPoista
 2. Anonymous: Veikkaan, että Suomessa on kaikki kosmetiikka kalliimpaa, kun tuominen maksaa ja markkinoilla on vähemmän kilpailevia tuotteita. Ebaystä saa myös isompia ripsipakkauksia paljon halvemmalla, esim. 10 paria voi maksaa 1 dollarin. Halusin kuitenkin vähän eri malleja, niin maksoin hieman enemmän. Toki toimittaminen kestää Kiinasta tai USAsta viikkoja.

  VastaaPoista
 3. Sie et voi olla tosissas noista kynsi jutuista! Ja muutenkin. Rakastan kaikkea tuollaista "epämääräistä"!

  VastaaPoista
 4. Jassu: Miekin rakastan! Tuolta eBaysta ei tosiaan tule yhtään kalliiks tilata vaikka useampikin kynsihärpäke.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3