26. lokakuuta 2011

sivuprojekti käynnistyy, mutta missä?

Kuukausi sitten sain idean: Alan opetella meikkaamaan. Osaan vähän sitä ja tätä, mutta en oikeastaan kolmen luomivärin settiä enempää. Netti ja blogit on tulvillaan opettavaisia tutoriaaleja, kirjahyllyyni asuttui eräs suosittu suomalainen meikkiopas ja minä vain jankkaan niitä samoja meikkimaneereja kuin 13-vuotiaana. Naama on muuttunut 10 vuodessa, iho on muuttunut hurjasti 10 vuodessa hiuksista ja tyylistä puhumattakaan.


Olisiko aika ottaa meikkisivellin käteen ja yrittää tehdä asialle jotain?

Ajattelin, että on.

Syntyi projekti nimeltä meikin abc:


Mutta jotain kävi. Tein kyselyn blogissa liittyen uuden blogin aloittamiseen. 78% vastanneista oli sitä mieltä, että elä aloita. Kosmetiikkaa ja meikkikuvia halusi yhteensä 20% lukijoista lisää. Tuli dilemma. Halusin projektin muodossa opetella meikkaamaan, mutta oliko turha ajatus ulkoistaa projekti nykyisestä blogista? Riittääkö, että merkinnät on jotenkin opettelu-urakkaan liitettävissä?

Olen yhä vähän kahden vaiheilla. Riittääkö, että Tyttö maalta -blogi toimii ympäristönä "meikin abc" -projektille (oheistuotteena merkintöjä kaikista muistakin aiheista) vai kaipaisiko projekti oman visuaalisen kenttänsä keskittyen linkkeineen, kuvineen ja merkintöineen vain kosmetiikan ympärille?

Vetoan taas sinuun hyvä lukija ja satunnainen vierailija :) Lukisitko meikinopettelu-projektia mieluummin uudessa ympäristössä vai vanhan blogin seassa?

7 kommenttia:

 1. Mä lukisin projektista samassa blogissa. Sulla on kuitenkin kosmetiikkajuttuja on ollutkin täällä aikaisemmin, niin musta tuo projekti sopii hyvin tänne joukkoon :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Heidiä.. Tänne sekaan vaan. ^^

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, sopisi sellaiseksi (vaikka päättymättömäksi) "sarjaksi".

  VastaaPoista
 4. Samassa blogissa sivuaiheena! :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä kuin edelliset, tänne sekaan vaan! :)

  VastaaPoista
 6. Tänne sekaan ehottomasti. Mun mielestä yksi blogi saa käsitellä montaa aihetta. Moni blogi on jäänyt unholaan seuraajiltaan kun on vaihdellut osoitteitaan.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3