27. lokakuuta 2011

nellyn mekot raportti

Kiitettävän nopeaa lähetystoimintaa sekä Nellyn, että postin puolesta. Paketti tuli kahdessa arkipäivässä (to tilasin, ma sain sähköpostiin saapumisilmoituksen). Tilasin muutaman mekon Nelly.comista sovitettaviksi tulevia talven juhlia varten. Hämmentävän pieneen pussiin nellyläiset olivat saaneet ahdettua kaikki 9 mekkoa :D

(kuvat napsittu vanhalla pokkarilla ja salamalla)


Koko kasasta valitsin vain yhden mekon:

  
  
Pakko myöntää: musta vain toimii. Ennakkosuosikki osoittautui parhaaksi. Rakastuin pitsikaulukseen ja tästä mekosta opin sen, että kropalleni sopii sekä fyysiesti että mentaalisesti tiukka yläosa ja vapaa alaosa. Kangaspintojen eriäväisyydet (pitsi ja vekki) ovat myös plussaa ja tekevät mekosta persoonallisemman.

Muut mekkokokelaat matkaavat ahtaassa pussissaan takaisin Nellyyn. Toinen suosikkini oli epäsymmetrinen fuksianpunainen mekko, mutta vaate osoittautui liian lyhyeksi ja kangas ohueksi. Yhden kankaan teoksessa jäätyisin saletisti (mustassa oli sentään kaksi päällekkäistä kangasta) ja koko juhlakansa tietäisi mihin asti olen sukkikseni kiskonut. Näiden kahden mekon kuvat Nelly.comissa vastasivat parhaiten myös todellisuutta, ainakin minun päälläni. Esim. tuo matolla olevan röykkiön keskimmäinen mekko oli kuvauksessa vihreävalkoinen, mutta pussista kuoriutui selkeästi sinivalkoinen kolttu.


Tilaus oli kuitenkin mielestäni successful, sillä tavoitteeni yhdestä sopivasta (ja asustettavasta) juhlavermeestä toteutui. Nettikauppojen ilmainen palautussysteemi toimii, mikäli laskutuspuolen heputkin pysyvät mukana maksuissa. Eikun vain palautuspaketti postiin ja jatkamaan metsäsystä pikkumustaan sopivien asusteiden muodossa.

6 kommenttia:

 1. No höh, eikö niistä muista ole sovituskuvia? :)

  VastaaPoista
 2. K: En kehdannut laittaa, kun loput on peilin kautta otettuja ja viimeisten kohdalla jo luovutin kuvaamisen. Kuvajaa livisiti kesken sovituksen :)

  VastaaPoista
 3. nuo kummatkin mekot näyttävät paremmalta sun päällä kuin noitten mallien 8D

  VastaaPoista
 4. Anonymous: Joskus kieltämättä esim. H&M:n ja Nellyn sivuilla mallit näyttävät robottimaisilta ja vaatteet ohjelmoiduilta päälle. Suosin siis itsekin eläviä ja kaikenkokoisia malleja, vaikken nyt tuohon mielipiteeseen voi täysin yhtyäkään :) kiitos kohteliaisuudesta!

  VastaaPoista
 5. Musta mekko sopii todella hyvin sinulle! Olen ajatellut itsekin tilata Nelly.comista, sillä tarvitsen juhla mekkoja. Tiedätkö voiko alennus mekkoja palauttaa takaisin ja pitääkö mekot maksaa heti, kun tilaa ne vai vasta myöhemmin? Kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Anonymous: Minä palautin 8 alemekkoa takaisin :D Eli kyllä, alevaatteet voi palauttaa, se on nettikauppojen etu. Maksutavaksi voi valita laskun, josta peritään 3e laskutuskuluja, mutta näin voi maksaa vasta kun päättää mitkä vaatteet pitää.

  Jos haluaa maksaa suoraan tililtä/kortilta, pitää maksaa tilauksen yhteydessä. Maksat koko summan ja kun palautat tuotteita, rahat niistä palautetaan tilille.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3