3. lokakuuta 2011

kynnet: Michelle nailcolor

En ole suunnaton kynsilakkafriikki, mutta kummasti lakkaputelit ovat löytäneet tiensä meikkilaatikoihini. Kynsilakkoja on niin helppo ostaa ja lakat ovat itsessään pienissä pulloissaan omanlaista eyecandya. Sovitin pullot The Body Shopin lahjapakkauksessa tulleeseen punoskoriin ja sinnehän ne sujahtivat. Montaa yksilöä tosin kyytiin ei enää mahdu.


Olen maininnut joskus, että häämatkalla piipahdimme Singaporen pikkujättikaupungissa. Singaporea ajatellessa päällimmäisenä tulee hullaantunut tunne kaupungin hämmästyttävyydestä ja loputtomista shoppailumahdollisuuksista. Siitä kaupungista riittää sanottavaa, joten täytyy jättää tarinat omaan merkintäänsä.

Yhdestä Singaporen miljoonasta ostoskeskuksesta löytyi pieni halpiskosmetiikkakauppa, jossa aasialaismyyjät kikattelivat keskenään. Olisin halunnut kuvata sen kynsilakkameren, josta pääsin valitsemaan pari matkamuistoa, mutta useimmissa paikoissa Singaporea ei saa kuvata. Michelle Nailcolor ei ollut ennestään tuttu ja se vaikuttikin vähän ei-niin-laatu-merkiltä, mikä entisestään lisäsi himoani tuhlata muutama mokoma dollari.

Neljä lakkaa maksoi 8 Singaporen dollaria, noin 4,50 euroa. Singaporen valuutan kurssi oli ainakin kesällä melko korkealla, jopa 1,3€/SGD. Nyt valuuttalaskurit näyttävät matalempaa kurssia euroon nähden 1,7€/SGD.

Valitsin  haaleankeltaisen, lilan, fuksianlilan (kuvassa aivan liian pinkki) ja sinivihreän merenneitofiiliksisen lakkasävyn. Trust me, valinta oli vaikea noin paristasadasta sävyvaihtoehdosta. Olisin toki halunnut ottaa vaikka 20 putelia mukaani, mutta a.) kehnohko laatu b.) matkalaukku pursuaa jo valmiiksi.


Ensimmäiseksi testattavaksi (näin kahden kuukauden ostohetken jälkeen) pääsi fuksianlila lakka. Kuviin sävy ei tallentunut mitenkäänpäin, mutta lähimpänä se on tässä ensimmäisen kynsikuvan lakkapurkissa.


Räyh, sävy muistuttaa kuvissa enemmän hot pinkkiä, mutta livenä se on ehdottomasti tummempi ja violetimpi. Violetinfuksia tai deep pink kuvaa minusta tätä sävyä hyvin. Älkää muuten välittäkö kynsieni äklöstä kunnosta. En mielellään esittelekään niitä näin yksityiskohtaisesti, etenkin kun eräs nettisuhari kysyi kynsikuviani käyttöön johonkin kynsihoito-opetusmateriaaliin tms. ja otsikkona niille olisi "hauraat kynnet" :DDD minua huvitti niin paljon, että annoin luvan käyttää hauraiden kynsieni kuvia <3


Vertailun vuoksi kynnet vielä Essien Matte about youlla eli mattapäällyslakalla ja värittömällä päällyslakalla kuorrutettuna. Minulla on tapana testata uudet lakkaystävät aina myös mattalakan kera. Pidän kovasti mattalakan aiheuttamasta frosted-fiiliksestä ja se tekee tylsästäkin väristä kiinnostavan.


Muihin lakkasävyihin palatkaamme entisen lakkojen varistessa pois (eli nopeammin kuin arvaankaan...).
PS. RAKASTAN tuota kuvausalustana toiminutta uutta akaasiapuista sohvapöytäarkkuamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3