12. marraskuuta 2014

KBShimmer Green Hex and Glam

Tummanvihreä on kynsilakkasävy, josta en ihan heti uskonut innostuvani näin paljon. Jo swatch-googlailuissa KBShimmer - Green Hex And Glam sai minut ylipuhuttua, että vihreä - tummanvihreä - voi olla upea. Ja niinhän se on. Eikä tästä edes turhan vahvasti tule joululakkavibat, vaikka se joululakaksi on suunniteltu. Tulee sellainen havuinen keijumetsäviba. Mutta joululakkana silti erinomainen. Noh, vau jokatapauksessa.


Green Hex And Glam'n resepti on kylmä tummanvihreä jellypohja, johon on ripoteltu valoa heijastavia glittereitä mikrokokoisesta jätti-isoon. Lakkaa suositelleen levitettävän kolme kerrosta. Luonnonvalossa viimeistely on täysin peittävä, mutta studiovalaistuksessa lakasta kuultaa vähän läpi. Ah, rakastan sitä, että glitter tulee kerroksittain kynnelle. Ja katsokaa nyt tuota pulloa - pure glitterlove!

6 kommenttia:

  1. Tää on kyllä nätti lakka, mutta jostain syystä en sitten loppupeleissä viihtynytkään ihan näin vihreässä. Samansukuinen sininen sisar, I Got A Crush On Blue sen sijaan on ihan mun lemppareita! :)

    VastaaPoista
  2. Nätti on vaikken itselleni hommaisikaan! :) Ja ei tosiaan tule sellaista välitöntä joulufiilistä, just semmonen keijumetsäfiilis enemmänkin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3