22. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 10: Love This Brand

Tämä on lakkamerkki, johon tutustuin ensimmäisen kerran tammikuussa 2013 miitin goodie bagin iloisena yllätyksenä. Sain ensimmäiset Zoyani ja lakkojen laatu ja muotoilu vakuutti. Myöhemmin selvisi kuinka ihania, uniikkeja sävyjä Zoya valmistaa, että niiden koostumus on 5-free (myrkytön) ja että kynsilakat on alkujaan kehitetty perheyrityksessä vaimolle, jonka nimi on Zoya. Ensimmäinen todellinen lakkarakkauteni oli Zoyan mystisen kaunis, kimalteleva violetti Aurora.


Yhdistin lempibrändini kolme lakkaa auringonlaskufiiliksiseen yksinkertaiseen liukuväriin. Ajattelin tällä kertaa, että annetaan huomio itse kynsilakoille ja jätin koristelut sikseen. Tässä näkyykin kaksi sellaista "autiosaarilakkaa", aiemmin mainittu Zoya - Aurora ja neonpinkki upeus Zoya - Lola vaikka autiosaarelle en välttämättä oikeasti kynsilakkoja ottaisi ;) Kirkas oranssi on sekin upea, Zoya - Arizona.


Oranssi lakka Zoya - Arizona*
Pinkki lakka Zoya - Lola
Violetti hololakka Zoya - Aurora

*saatu blogimiitin tuotekassista
Mitkä on teidän brändisuosikkeja kynsilakka- ja koristesaralla?

//In English// Zoya is a brand that I first got to known in January 2013 when we received our goodie bags in a blog meeting. I got my first Zoyas and since that I've been falling in love with this high quality, unique brand. Here I combined three lovely Zoyas for this sunsettish simple gradient. Two of these polishes are my alltime favourites: sparkling purple Aurora and neon pink Lola

7 kommenttia:

  1. Ää, en kestä kuinka ihana väripläjäys! :)

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä niiiin upeat kynnet! Noi sävyt on aivan liian herkulliset :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit! Zoya on kyllä kiva brändi, oon ollut tosi tyytyväinen kokeilemiini lakkoihin. Oma lemppari- ja luottomerkkini on tähän mennessä ollut Essie, mutta kokoelman kasvaessa tulee kyllä koko ajan uusia lempimerkkejä ja -lakkoja mukaan. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3