16. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 9: Sparkle

Myöhäisiltaa! Kaksi haastetta samalle päivälle - sain kuin sainkin mahdutettua, vaikka kamera oli lainassa kuusi tuntia päivästä :) Huhuh, ollaan jo Sparkle-haasteen kohdalla. Muistan kun mietin haastetta suunnittelessamme, että tuo sparkle on jo sitä pikkujouluaikaa ja on jo syksy pitkällä ja kohta on joulu... No niinhän se onkin!


Halusin pitkästä aikaa jotain vaaleaa, raikasta ja yksinkertaisempaan kynsille, vaikka kimaltelevaan haasteeseen voisi taikoa vaikka mitkä hologrammishimmerglitteröverit. Voimakkaat ja tummanpuhuvat sävyt ovat saaneet minut pyörryksiin ja melkein jo kyllästyn välillä niihin. Tykkäänkin näistä väliaikakynsistä tosi paljon, vaikka toteutustapa niin simppeli ja varma glittertopper onkin :)

Minulla ei hermo kestä lightboxin valaistus + romukameran kanssa enää yksiäkään kynsiä... Ihan kuolleita, epätarkkoja, tärähtäneitä, vääränvärisiä ja kiillottomia kuvia. Ikea, täältä tulen.


Mintunvihreä lakka China Glaze - Keep Calm, Paint On*
Glitterlakka OPI - Snow Globetrotter*saatu kynsiharrastajien miitin lahjapussista


Ensi viikolla maalataankin kynsiä lempparibrändin lakoilla ja ja... marmoroidaan, jaiks!

//In English// Phew, I did manage to create two challenge posts for one day. We are already in "Sparkle" topic and that means we are getting close to Christmas. For this topic I wanted to have some lighter and simpler manicure since I've been doing pretty much dark, shimmery, strong colored nails lately. I also found our pretty annoying again my old crappy camera and my lightbox lightning cause they aren't working as I wish to. Next week we paint our nails with our favourite brands and then try some marbling, yikes!

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3