3. marraskuuta 2014

KBShimmer Belle of the Mall

Kai se on jossain vaiheessa jokaisen kynsiharrastajan kohdattava. Jokaisen, joka on aloittanut varovasti IsaDorilla, Lumeneilla ja halpis-Dependeillä, jossain vaiheessa hullaantunut China Glazeista, Color Clubeista ja Models Owneista, kunnes lopulta OPIn ja Essien kautta iskenyt kyntensä ihmeelliseen Zoyaan. Mutta mitä Zoyan jälkeen seuraa?

Indiet. Nyt minäkin tiedän mistä puhutaan.

Olen virallisesti rakastunut kynsilakkamerkkiin nimeltä KBShimmer. Oikeastaan tämä yhdysvaltalainen yritys myy myös ihastuttavia kylpy- ja ihonhoitotuotteita, mutta suomalaisten kynsiharrastajien ja -bloggaajien keskuudessa nimi muistetaan ennen kaikkea ihmeellisistä, glitteripitoisista, uniikeista, värikkäistä kynsilakoista.

Suomeen KBShimmereitä saa tilattua Harlow & Co.'n kautta, joskin täytyy muistaa, että paketin jääminen tulliin on mahdollista. Yli 100 $ (CAD) paketit lähtevät ympäri maailman ilmaiseksi, kannattaa siis suosia kimppatilauksia. Harmi vain, että KBShimmerit ovat verkkokaupasa usein out of stock - arvatenkin niiden suosion vuoksi. Siksi pitää haukkana vahtia tulevia varastontäydennyksiä.

Teimme kolmen naisen voimin kimppatilauksen Harlow'lle ja sain käsiini ensimmäiset KBShimmerini. Ensimmäisenä esittelen glitterpommi Belle of the Mall'in:


KBShimmer - Belle of the Mall on jellypohjainen korallinpinkki höystettynä erikokoisilla holograafisilla hexaglittereillä. Tätä suositellaan levitettävän kolme kerrosta, minä käytin kaksi ja se riitti oikein hyvin. Olen aina ihaillut swatcheista lakkoja, joiden glitter vilkkuu eri kerroksissa jellylakan välistä - vähänniinkuin glittersandwicheissä, mutta jotenkin smoothimmin ja tämä on juuri sellainen glittervoileipälakka!

Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita KBShimmeriin ihastuneita?

21 kommenttia:

 1. Todellakin löytyy!! Mä oon oikein kova KBShimmer fani, ja ihastuin holtittomasti tähän Belle Of The Mallinkiin vaikken yleensä niin punaisiin ihastukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Tämä onkin jännä väri, kun ei ole oikein pinkki, punainen, eikä korallikaan. Kuviin varsinkin vaikea saada todellinen sävy, mutta ihana se on joka tapauksessa!

   Poista
 2. Kerrassaan upea lakka! Mää oon KBShimmereitä kuolannu eräänki kerran. Vielä joku päivä saan niitä hyppysiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä se päivä koittaa! <3 Suosittelen haalimaan porukan, jos Harlow'lta meinasi tilata, niin ei ainakaan postarit ole enää esteenä :)

   Poista
 3. KBShimmer on <3 Ja noinhan se juuri menee; halpislakoista merkkilakkoihin ja lopulta indieihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3:D Ja niin tuntuu menevän, ilmeisesti muillakin kuin minulla!

   Poista
 4. Kynsilakkojen porttiteoria! Kaunis lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, älä :D Viattomista markkettiyksilöistä pahemman luokan indieriippuvuuteen.

   Poista
  2. ja ihmiset ihmettelee miksei oo rahaa... sitten piirit vaihtuu kynsiaddikteiksi... tää ei muistuta mitään tunnettua ilmiötä

   Poista
 5. Wauu!!! ♡ Tosi upea lakka, eipä oo ennen tullu tuota huomattua. Multa löytyy vaan yksi kyseisen merkin lakka, mutta kyllä mä mieluusti ostaisin lisää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you :D Pinkki ei petä. Ja nää kaikki KBShimmerit on kyllä yllättäneet livenä ihanuudellaan. Kuviin ei oikein sitä kimallusta ja kauneutta edes saa tallennettua.

   Poista
 6. Voi että tää on nätti! Ei ollu kovin kaukana etten jättäny tätä "vahingossa" itelle, ois kyllä pitäny. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä yllätyskaunis! Pitääkin varoa mitä tilaa, voi jäädä tullin lisäksi johonkin muuallekin ;D

   Poista
 7. Tää on kyllä kaunis! Uupuu multa vaikka olen korviani myöten indielakkasuossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä suo on ihan miellyttävä kokemus! Olenkin sun blogista muuan Periwinkle In Time:a ihastellut :)

   Poista
 8. KBShimmereitä löytyy aika montakin kappaletta, mutta tämä yksilö on aina ollut out of stock, kun olen tilausta tehnyt. :( Niin kaunis <3 Toivottavasti jossain vaiheessa saan tuon myös omaan kokoelmaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mitenhän mulle sattuikin ekan tilauksen kohdalla, että oli varastossa :) Kyllä sinäkin tän ihanuuden nappaat, vaanit vain kun tulee restock!

   Poista
 9. KBShimmerit on ihania. Lauantaina tein uuden tilauksen, kun joulukokoelma tuli myyntiin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, joulukokoelma <3 kyllä se on jossain välissä tilattava uudelleen näitä ihanuuksia ^^

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3