2. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 7: My Blog

Tämän viikon toinen #ablecaw14 -haasteaihe on My Blog, eli kynnet tulisi luoda omasta blogista inspiroituneena. Tämä aihe on tuttu aikaisemmasta kynsibloggaajien miitistä ja se jälleen saa minut kynsilakka-ahdinkoon, nimittäin a.) en osaa blogissani pysyä tietyssä koristelutyylissä tai -väreissä b.) en osaa tulkita niin hyvin omia tuotoksiani kuin muiden. Toisten blogeista näkee paljon paremmin mikä on kenenkin oma juttu. Mulla ei ole juttua, yhyy! Ja ne aikaisemmat miittikynnetkään eivät todellakaan onnistuneet kuvaamaan blogiani tai minua, joten paine kasvaa :D Noh, ehkä näitä haasteita ei niin vakavasti tarvitse ottaa...

Tein kynnet, joissa toteutuu lempparikoristelutekniikka eli liukuväri ja decalit. Yritin tulkita, miltä blogini näyttää ja päädyin sitten vaaleaan ja violettiin - niinkuin blogin layoutissa. Pyrkimykseni on pitää blogin ulkoasu suht raikkaana ja vaaleana, joten yritin sitäkin fiilistä vähän kynsiin saada.


Vaalea cremelakka Color Club - Who Are You Wearing?
Violetti hololakka Zoya - Payton 
 Water decalit - eBay

Aluslakka Mereneid - Base Coat Ridgefiller Rose
Päällyslakka Mereneid - Top It All Topcoat


Tavoittelemastani linjasta poiketen, joudun tyytymään lighbox-otosten sijasta yhteen luonnonvalokuvaan. En ymmärrä mikä kameraani on mennyt, kun en saa enää mitenkään tarkkoja tai oikeansävyisiä kuvia, varsinkaan lightboxissa. Tuon romun tilalle ottaisin mielelläni vaikka 70D:n, mutta vielä ei talous ole niin tasapainossa. Luonnonvalossa otetut kuvat ovat ihan mukiinmeneviä, mutta joku asetuksissa, kamerassa tai kuvaajassa nyt mättää. Luulin jo oppineeni kaikki 1100D:n oikut kolmen vuoden aikana. Miksi kännykkäkamerani ottaa kynsistä todenmukaisempia kuvia kuin "järkkärini"? Ehkä tarvitsen boksiin lisävalaistusta? Ehkä tarvitsen jonkun ihmisläheisen hyvällä automaatikalla varustetun pokkarin?

Loppuun vielä pieni kysely, jolla yritin avata itselleni millainen lakkaaja oikein olen. Paljon se ei kyllä auttanut haasteen toteuttamisessa, mutta oli ihan mukava miettiä näitä juttuja :)

Mitkä ovat lempparilakkavärini?

- Vaihtuvat vähän vuodenajan mukaan, mutta violetti, turkoosi, pinkki ja koralli.

Lempparein koostumus/viimeistely lakassa?

- No tämäkin vaihtelee vuodenajan mukaan, mutta glitterit, shimmerit ja kaikki kimaltelevat ovat kestosuosikkeja. Uutena ihastuksena myös holot ovat päätyneet himotuslistoilleni. Mutta tykkään kovasti myös cremeistä ja metallisista viimeisteltyistä! Tekstuureista pidän efektikyntenä, mutta harvoin enää tulee ihan rouheita tekstuurihankintoja tehtyä. Mattapintaiset lakat sellaisenaan eivät taas niin herätä innostusta (paitsi jonkun kiiltävän leimauksen kanssa).

Ja se mieluisin koristelutekniikka oli...

- Liukuväri. Water decalit. Leimaus kiehtoo kovasti, mutta onnistumisasteeni on vielä vähän pieni.

Lakkamerkki, jota omistan eniten?

- Mmiittä, China Glazeja ilmeisesti! Tämä oli itsellenikin yllätys. No Zoyat hävisi yhdellä lakalla, mutta en tiennyt silti, että olen haminnut CG:ja näin paljon. Hinnalla varmaan on osansa tässä. Eka China Glazeni on muuten Ahoy! ja löysin sen Kicksin alennusmyynnistä, silloin kun Kicks vielä Joensuussa oli. Voih Kicks, miksi lähdit!

Lakkamerkki, jota himoitsen?

- Zoya ja uusin villitys KBShimmer. Sain ensimmäiset KBShimmerini pari päivää sitten ja olen aivan hullaantunut näistä ihmeellisistä glittereistä!

//In English// Today's challenge mani was actually quite hard to figure out, since the topic is My Blog. I'm not very good at staying in specific style of nail decoration and interpreting myself and my blog is harder than I thought. I decided to go with my favourite type of technique which is gradient plus water decals. I picked colors from my blog layout and tried to catch the light atmosphere. Now I only have one picture which is not taken in my lighbox since something irritating has happened with my camera and/or the lightbox. The photos don't come up sharp and right colored. Something has to be done...


5 kommenttia:

  1. Minä tykkääntykkääntykkääntykkään! Ja mun mielestä on onnistuneesti sun blogin näköiset kynnet. Mietin aikaisemmin, että millaiset kynnet sulta tähän haasteeseen tulee ja kun ajattelin tätä blogin ulkonäköä niin nämä kynnet on just eikä melkein sopivat!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nämä munkin mielestä on ihan passelit ja blogin näköiset! :) Tykkään kovin! Lisäksi tietysti tuo Payton on niin nätti! <3

    VastaaPoista
  3. Wautsiwau! Ihanat kynnet :) Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3