29. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 11: Black And White

Ihanaa lauantaita ihmiset! Jatkan alkuviikon talviteemaa mustavalkoisissakin haastekynsissä ja olipa virkistävää huomata, että leimaaminen ei enää ole niin vaikeaa kuin vielä alkusyksystä. Olen tehnyt muutamia huomioita toimenpiteistä, jotka vaikuttavat leimauksen onnistumiseen ja näin saanut kuviot omillekin kynsille kivuttomasti. Se on kynsiharrastajalle hyvä tunne :D


Musta, tai aavistuksen sävytetty musta, on Zoya - Willa  uudesta Wishes -holidaykokoelmasta (2014). Willa on laadukas vaihtoehtomustacreme upealla kiillolla ja kahden kerroksen peittävyydellä.

Lumihiutaleet leimasin MoYou London - Festive Collection 06 -laatalla, joka on ihan lempparein leimauslaattani ikinä! Kaikki tähän astiset kokeilut Festive 06:lla ovat onnistuneet kertaheitosta. Ainoan miinuksen laatta saa kuvioiden koosta, joka ei nyt tietenkään ole tämän laatan "vika", kun MoYou:n laattoja saa XL-kuvioisenakin, mutta joka tietenkin omalla kohdalla vähän harmittaa, kun nimettömään ja keskisormeen saa tähdätä millintarkasti, että kuvio varmasti peittää (hirviökonjunktiolause). Hiutaleissa kuvion pienuus ei niin selvästi näy kuin sitten tiheämmissä kokokynnen kuvioissa.


Musta lakka Zoya - Willa*
Valkoinen leimauslakka Konad - White

*lakka saatu blogia varten NailCityltä (Zoyan maahantuoja)


Vielä yhdet. Sopii Black Friday -teemaan. Vältyin muuten mustan perjantain shoppailulta!5 kommenttia:

 1. Onpas ihanat ja jotenkin tosi raikkaat talvikynnet :) Mä säästyin shoppailuilta kynsijuttujen osalta, mutta muutama dvd taisi tulla kyllä hankittua :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat kynnet! Ei yhtään synkät, kuten mustalla saa helposti tehtyä:) talviset<3

  VastaaPoista
 3. Siis oikeasti, WAU! <3 Vaikka kaikissa kynsissä on musta lakka pohjalla, nuo kynnet on jotenkin sädehtivät. Johtuu varmaan valkoisista leimoista. Mutta siis todella kauniit on! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit ja niin kuin Mirka tuossa ylempänä sanoikin - raikkaat! Harvemmin ehkä se on mustavalkoisesta mieleen tuleva adjektiivi :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3