6. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 8: Old Faithful

Tämän lakkauksen myötä The Finnish(able) Nail Polish Challenge aw14 on täsmälleen puolessa välissä, jee! Olen niin ylpeä, että olen jokaiset haastekynnet saanut tuotettua, vaikka välillä aikataulus tuppaa tekemään tästä todellisen haasteen. Eilen tulin klo 20 aikaan töistä ja eikun vaan lakkapullo käteen ja leima toiseen :D

Sitten päivän aiheeseen: Kynsillä on vanha uskollinen - tai oikeastaan kaksi vanhaa ja uskollista, yksi ihan uutukainen (koska glitterrakkaus):China Glaze - Ahoy! on ensimmäinen China Glazeni, joka minulla on vielä tallella. Ihan ensimmäinen oli Grape Pop, jonka myin hetken mielijohteesta joskus. Mutta toinen hankkimani CG ja vieläkin yksi ihanimmista punaisista. Kevyttä kultashimmeriä sisältävä tumman vadelman punainen Ahoy! on Anchors Away (2011) -kevätkokoelmasta. Ostin sen Kicksin alepöydästä muistaakseni vuoden 2012 puolella. Ahoy! edustaa minulle varovaista siirtymistä markettilakkojen puolelta vähän vaikeasti saatavampiin harrastajalakkoihin (näin Suomessa).

Toinen vanha uskolliseni on turkoosi creme Color Club - Blue-Ming kevätkokoelmasta Blossoming (2012), joka taas päätyi hyppysiini ensimmäisessä tilaamassani eBay-lakkaerässä. Siitä se nettishoppailu sitten lähti :) Tosin faithful-kohtaa tässä lakatessa nyt aloin kyseenalaistaa, kun ihan smootheimpaan lopputulokseen päässyt. Ehkä lakka on vähän jo paksuuntunut, mutta sävynä Blue-Ming on ihan paras minttuun taittava turkoosi, jonka olen omistanut. Varapullo hankittava ensi hädässä.

Leimaus on Ahoy!:n aikaansaama MoYou London - Festive 06 -laatalla, jonka hankin ihan tulevaa holiday seasonia ajatellen. Yhden kuvion ja yhden ensimmäisellä kerralla onnistuneen leimauksen kokemuksella voi sanoa, että rakastan jo nyt tuota Festiveä ^_^

Glitter sandwichin kaltainen söperrys on OPI - Snow Globetrotterilla kerrostettu - ei ehkä niin smoothi lopputulos kuin ajattelin kerrosten ja glitterin määrästä johtuen, mutta vitsi että on ihana glitterlakka!

Lämmin valo (oik.) tuo sävyjä ja kimallusta eri tavalla esiin.
vadelmanpunainen shimmerlakka China Glaze - Ahoy!
mintunsininen creme Color Club - Blue-Ming
glitterlakka OPI - Snow Globetrotter
leimauslaatta MoYou London - Festive 06

aluslakka Mereneid - Base Coat Ridgefiller Rose
päällyslakka Mereneid - Top It All TopcoatMitä iän ikuisia luottolakkoja teiltä löytyy?

//In English// Success! We are half way through the Finnish(able) Nail Polish Challenge aw14! Today's topic is Old Faithful and actually I've got here two old faithful polishes and one brand new. Ahoy! is my first China Glaze polish and I still think it's very pretty raspberry red with it's beautiful subtle golden shimmer. Other my all-time favourites is minty creme Color Club - Blue-Ming. The new one is OPI - Snow Globetrotter and I truly love this glitter! I also managed to make stamping for my accent finger with the red Ahoy! and MoYou London - Festive 06 -plate. Simple, yet neat little manicure for this thursday.

7 kommenttia:

 1. Voi kun niin tykkään näistä! Ahoy! ja Blue-Ming löytyy kumpikin myös itseltä, mutta niistä kahdesta on Ming ehdottomasti enemmän käytetty. Ihania :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! :) Ahoy! ja Blue-Ming käy tosi kivasti yhteen vaikka ihan heti en oiskaan niin ajatellut. :) Ahoy! on ehdottomasti myös mun yksi lemppari China Glaze, vaikka sitäkin tulee valitettavasti käytettyä ihan liian vähän. :/

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis tuo leima ja kynnet muutenkin ^.^
  Miun iän ikuinen luottolakka on OPIn Metallic 4 Life ♡

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet! Tuo Blue-Ming on ihanan sävyinen ja leima on tosi kaunis. Mäkin päätin hypätä kesken kaiken mukaan haasteeseen, ja esittelinkin juuri blogissa oman luottolakkani, joka on (ehkä?) yllättävää kyllä L'oréalin vanha sininen sävy. Se porskuttaa vaan vuodesta toiseen (vaikka jossain vaiheessa se ehkä loppuu, nyyh!)! Uudempia lakkoja tietysti on monia uskollisia myös, mutta niitä ei voi vielä sanoa vanhoiksi. ;) Kiva haaste tämä ja kiva, että saa tulla kesken kaikenkin mukaan!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3