14. syyskuuta 2014

Clarins Ladylike syyskokoelma 2014

Kuvaraskas postaus luvassa! Ymmärrettävästä syystä leukani loksahti lattiaan, kun näin mitä Clarinsin maahantuoja oli minulle paketoinut. Vau, mikä setti! Ja vau, mitä tuotteita!

Clarinsin syksyn kokoelma kantaa nimeä Ladylike ja se on täynnä luonnollisia sävyjä ja mattapintaisuutta. Sen enempää höpöttelemättä katsotaampa noita meikkejä, ihania ihania meikkejä:


Punaista kultaa. Mikä herkullinen näky. Tässä kohtaa jännitti hieman, kun ei tiennyt tarkalleen mitä kääreet kätkivät.


Ja kullanhohtoisia ihanuuksiahan sieltä paljastui. Tiesin heti tuotteiden sävyistä, että tätä kokoelmaa tulen rakastamaan.


Minua etukäteen eniten kiinnostanut tuote on Perfect Eyes & Brows -kulmien ehostuspaletti. Paletista löytyy kolmen eri tummuusasteen kulmaväriä, joista tummin ja vaalein ovat kylmempiä ja keskimmäinen ruskea vähän lämpimämpi. Kylmistä sävyistä isot kiitokset, sillä ne punertavan ruskeat kulmat on koettu ja nähty teinivuosina liian monta kertaa. Keskellä palettia on kulmavaha ja vaalea korostusväri kulmaluiden alle - tai vaikka silmämeikkiin.

Paletissa tulee mukana kolme hyödyllistä välinettä: pienet mustat pinsetit, kulmakarvaharja ja kaksipäinen aplikaattori, jossa toisessa päässä viistopäinen kulmakarvasivellin ja toisessa päässä perinteinen vaahtomuovinen luomivärisivellin. Pinsetit olivat kyllä yllättävä löytö kulmaväripaletista, mutta minä ainakin koen sen varsin hyödylliseksi, varsinkin matkoilla kun ne isot pinsetit ovat juuri krusiaalilla hetkellä jossain rinkan pohjalla. Ensikokeilulla pinsestit vaikuttivat vieläpä erittäin hyviltä ja jämäköiltä.


Tähän kohtaan on tehtävä tunnustus: En ole koskaan omistanut singleluomiväriä. Nyt omistan kaksi ja molemmat ovat aivan minun tyylisiäni sävyjä! Olen ruskeiden luomvärien suurkuluttaja ja yleensä arkimeikkiin ei mitään muuta silmiin tulekaan kuin paria ruskeaa tai beigeä luomiväriä ja ripsiväriä.

Ombre Matte Cream-to-Powder -luomiväri on nimensä mukaan purkissa voidemaista ja levittäessä puuterimaiseksi muuttuvaa koostumusta. Tuntuma sormella on tosi pehmeä ja smoothi. Sain kokeiltavaksi kaksi kaunista ruskeaa: Harmaanruskea Taupe ja lämpimänruskea Earth.


Edelliset on hyvä kiinnittää luomelle asianmukaisin pohjustuksin ja siihen avun tuo Clarins Instant Light Eye Perfecting Base. Silmämeikinpohjustaja on sävytetty ja se levittyy luomelle pehmeästi, sekä parantaa luomivärin pysyvyyttä ja pigmenttiä. Pohjustajaa voi käyttää myös yksinään kirkastamaan katsetta.
 


Blush Prodige-poskipuna sävyssä Tawny Pink on sellainen sävyaarre, jollaista en ole koskaan osannut edes katsella kosmetiikkahyllyllä. Sävy on neutraali, hempeä lämmin roosa - tai rusehtavan roosa - tai persikahtava roosa - vai onko tää nyt roosa ollenkaan? :D Jokatapauksessa kaunis ja monikäyttöinen sävy. Koostumus sisältää kullanhohtoista shimmeriä ja sopii jotenkin niin hyvin tähän kesän rusketuksen ja syksyn kuulauden välikauteen.

Paletissa tulee mukana poskipunasivellin, jota en osannut käyttää kun olen koko kesän levitellyt poskipunan sormilla (Cream Blush Opalescence-kokoelmasta). Minusta tämä sivellin on liian kapea ja ohut näin pigmenttiselle punalle ja olenkin levitellyt tätä sitten isommalla viistopäisellä sudilla.


Eye Quartet Mineral -paletit ovatkin jo vähän tutumpia Clarinsin tuotteita ja tänä syksynä niitä saa sävyssä Skin Tones. Paletissa on neljä hienostunutta ruskean, beigen ja taupen sävyä, sekä perinteinen, että kapeamäisempi aplikaattori rajauksiin.


Ja viimeisenä kokoelmasta todellinen herkkupala: Clarins Rouge Eclat -huulipunia viidessä sävyssä. Vau. Etenkin nuo tummimmat ihastuttivat ensinäkemältä. Punissa on hoitava koostumus, satiininen lopputulos (siis finish -mikä nyt olis hyvä suomivastine tälle?) ja "ikävähennys" :D Eli niiden tarkoitus on vähentää ikääntymisen merkkejä huulilta.
Lopuksi kaksi tuotetta, jotka eivät kuulu Ladylike-kokoelmaan, mutta esittelen ne samalla. True Radiance-meikkivoide on syyskuussa markkinoille saapunut uutuustuote. "Höyhenkevyeltä tuntuva, ihon virheellisyyksiä häivyttävä ja iholle kauniin hehkun antava värivoide, joka tämän lisäksi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ilman epäpuhtauksilta." Kuulostaa melkolailla mahtavalta meikkivoiteelta. Kunpa tuo Nude-sävy ei olisi minulle liian punertava!


Meikkivoiteen lisäksi sain Ever Matte -puuterin sävyssä Transparent Opale. Kun aukaisin paketin, sanoin miehelle "Nuuhkaise, tää tuoksuu ihan Clarinsilta". Mies nuuhkaisi ja totesi: "Eli aikuiselta naiselta" :D Tulkitkaa nyt sitten onko se hyvä vai ei. Ehkä pian 27-vuotiaalle se on ihan hyvä.

Tämä mineraalipuuteri lupaa säteileivää lopputulosta samalla kun se kontrolloi ihon kiiltoa. Kevyttä, silkkistä ja luonnollisesti kosteuttavaa koostumusta luvataan myös.Miltä Clarins Ladylike syksykokoelma vaikuttaa?
Pidättekö mattapintaisista, ruskeista ja nudeista vai ovatko ne ihan tylsyyksiä meikkirintamalla?
 


Tuotteet saatu Clarinsin maahantuojalta.

2 kommenttia:

  1. Kävin ostamassa kokoelman poskipunan sillä ihastuin siihen ensinäkemältä! Pidän myös kovasti Rouge Eclat-punista (metsästän niitä alennusmyynneistä), joten voisin kuvitella, että joku sävy päätyy meikkipussiini esim. Pink Magnolia tai Strawberry Sorbet. Uudet purkkiluomivärit kiinnostavat myös, joskin en ole vielä tehnyt hankintoja. Ladylike-luomiväripaletin sen sijaan taidan jättää väliin, sillä vastaavia sävyjä löytyy jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, hyvän ostoksen olet kyllä tehnyt! Voisin kuvitella, että tuo Tawny Pink käy hyvin monelle ihonsävylle. Ja minäkin olen mieltynyt Rouge Eclatteihin, nyt varsinkin tuo tumma Fuchsia Red on ihastuttanut. Jajaja ainakin lämpimänruskea Earth noista purkkiluomiväreistä on aivan must have, tai ainakin minulla se on taipunut moneen arkimeikkiin ihan sellaisenaan :) Ihana pehmeä koostumus!

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3