26. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 2: Peculiar InspirationPerjantaita kaikille! Kynsihaasteen kanssa ollaan päästy jo toisen viikon loppuun ja aiheena on Peculiar Inspiration eli epätavallinen inspiksen lähde. Kävin kaikki sisustustyynyt, verhot, matot, tapetit, ikkunamaisemat, ruokakaapin sisällön ja vaikka ties mitkä ympäristössä mahdollista inspiraatiota aiheuttavat visuaaliset ärsykkeet läpi, mutta ei vaan meinannut millään kolahtaa :D Sen kuitenkin täytyy olla jotain sellaista, josta visuaalisesti tykkäisin.

Sitten käänsin katseeni luottoasusteeseeni ja kolahti! Vaikka tämä skittlette on yksinkertainen, se kuvastaa mielestäni rakasta kultaketjuista korallinpunaista laukkuani hyvin.


Oranssinpunainen lakka OPI - A Roll In The Hague
Kultainen lakka Zoya - Ziv
Kultahopeaglitterlakka Essie - Hors D'Oeuvres *
Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat
Water decalit

* saatu miitin goodie bagista

Jos haaste ei vielä ole tuttu, niin käypä vilkaisemassa alkuperäinen haastepostaus aiheineen täältä. Lähde ihmeessä mukaan ja linkkaile teoksesi alle gallerian jatkoksi! :)

//In English// Today it is time for another Finnish(able) Nail Art Challenge mani and the topic is Peculiar Inspiration. It was harder than I thought to find the right source of inspiration for the nails I would actually like. Finally I glanced to my favorite accesory of the moment and got the idea I wanted. I love my coral red little purse and from there I created this simple yet cute skittlette manicure.


7 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3