19. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 1: Nude


Toinen tämän viikon #ablecaw14 -haasteen aiheista on Nude ja minun nudeahenkivät lakkaukseni tulevat tässä. Sen verran saa huijata, tai siis tulkita, että kynsien pohjalakka ei varsinaisesti ole nudenvärinen, vaan off-white Color Club - Who Are You Wearing. Nimittäin menin ja myin lähes kaikki nudea lähtentelevät lakkani, koska en ollut juurikaan käyttänyt niitä. Tietenkin nyt olisi niitä kerrankin tarvinnut, mutta nude on kyllä niin moniulotteinen sävymaailma kynsillä, että sen voi tulkita monella tapaa.

CC:n päälle sudin koristelusiveltimellä kultaista Zoya - Ziviä, sekä isoglitteristä BYS - Million Dollar Babya.
Offwhite lakka Color Club - Who Are You Wearing
Kultainen lakka Zoya - Ziv
Kultainen glitterlakka BYS - Million Dollar Baby
Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat


//Shortly in English // Today I share my second manicure for the #ablecaw14 challenge. It is still the first week of the challenge and the another topic is Nude. Instead of leaving the nails completely nude and without polish I of course picked a nude nail polish or something near the color. Color Club - Who Are You Wearing is actually off white, but I consider it pretty nude on nails. Over the CC I dabbed some gold Zoya - Ziv and few larger glitters from BYS - Million Dollar Baby. I'm so excited about the next week's topics, hopefully I'll also see some of your challenge nail designs!

7 kommenttia:

 1. Nää on kyllä nätit! <3 Livenäkin oli hienot! ;) Hmm, pitäsköhän harkita tuon Zivin ostamista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziv on upea, etenkin toisten lakkojen kaverina :) Siinä on ihana, vähän huurteinen pinta. Oli muuten outoa pitää näin harvinaisen neutraaleja lakkauksia :D Mutta virkistävää.

   Poista
 2. Niin nätit kynnet! :) Nyt muakin alko mietityttään tuo Ziv, meidän pitää Annienkin kanssa varmaan hommata ne ;D Sulla alkaa olla kynnet tooosi pitkät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziv on kyllä kaunein näkemäni kultalakka, suosittelen <3 Juuri lyhensin tuota nimetöntä, joka vetelee aina kasvuspurtteja. Se taitaa ollakin selkeästi vahvin kynsi, muut on kokoajan napsahdusuhan alla :D Elän siinä pelossa, että vielä joku päivä nuo pitkät napsahtaa juuresta ja kestää taas puoli vuotta, että ne kasvaa ulos pedistä...

   Poista
 3. Mulla on myös niin että nimetön kasvaa vahvana, tosin sitten kun se saa osumaa, niin katkeaakin ihan nysäksi..:/ Sen enempää en uskalla ruveta kehumaan, kun kohta katkeaa kaikki:D
  Tosi nätti nude lakkaus, jota kultainen korostaa=)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3