30. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 3: The Heart Of Autumn

Tämä vuodenaika on minulle jostain syystä hyvin rakas. Syksy on täynnä värejä ja luovuutta, ja vaikka kaamos odottaa nurkan takana, on syksyssä pilkahdus jännitystä, toivoa ja uuden alkua. Tämä syksy on erityisen jännä ja kutkuttava siksi, että aloitan uudessa työpaikassa uudessa työtehtävässä, joka on varmasti vaativampi kuin tähän astiset työrupeamani, mutta joka viimein vastaa hankkimaani tutkintoa ja kokemusta vuosien varsilta.


Noniin, mutta asiaan, eli syksykynsiin! Kynsihaasteen aiheet tälle kolmannelle viikolle ovat The Heart Of Autumn (Syksyn sydän) ja Something Blue (Jotain sinistä). Aloitin syysviboilla ja koska ihastelen ikkunoistamme harva se päivä keltaisesta oranssiin kilpaa värjäytyviä vaahteranoksia, toimii syksyinspiksenä tietenkin ruskan värit.

Liukuvärjäsin pohjat kelta-oranssi-rusehtaviksi ja käytin hyväkseni mustia kiehkuraisia water decaleja. Tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon, mutta kuvissa lopputulos on vähän messy. Ehkä tuo päällyslakan kiilto tai joku röpelöisyys liu'ussa tekee sen.

Tulin taas lakkailun lomassa tulokseen, että Color Club Sparkle and Soar on ihanin oranssi lakka ikinä. Se on niin herkullinen, holograafisen hohtava ja hyvälaatuinen, kiltistilevittyvä, monivivahteinen oranssi :)


Keltainen lakka OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Oranssi lakka Color Club - Sparkle and Soar
Ruskeakultainen lakka OPI - A Woman's Prague-Ative *
Violetti lakka China Glaze - Let's Groove
Water decalit eBay
Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat

* saatu kauneusillan goodie bagista

//In English// Yay, we already started the 3rd. week of the challenge. Though it does not mean that you couldn't join us, you can start the challenge whenever you feel like! This week's topics are The Heart Of Autumn and Something Blue. Obviously this is my autumn manicure and I created it with yellow, orange and brown gradient and topped it with black swirled water decals. I actually like this autumn mani a lot but that might be because I do love fall as a season. It is so colorful and exciting time. Especially this year is exciting cause I start a new job - actually tomorrow, so wish me luck ;)

12 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3