7. syyskuuta 2014

China Glaze First Mate


Lightboxissa ensimmäisenä tositoimiin päässyt lakka on kaunokainen China Glaze - First Mate (Anchors Away 2011, kevätkokoelma). First Mate on navy blue creme, joka sisätiloissa ja varjoissa esiintyy hyvin tummana, kun taas auringonvalossa ja boxin päivänvalolampussa kirkkaana, lähes taivaansinisenä.

Levittyvyys lakassa oli ihmeellisen hyvä, enkä havainnut minkäänlaista raidoittumista. Lakka jo yksin kiilsi kauniin pehmeästi, mutta kestävyyden vuoksi käytin myös päällyslakkaa.


Nimettömässä sormessa aksenttikyntenä IsaDora Sugar Crush - Sky Crush on yksi lempparitekstuureistani, ellei jopa se ihanin.


Pienestä leimaamiskammosta toivuttuani päätin aksentoida pikkurillinkin leimaamalla ja näissä kynsissä treffailin syyspiknikillä kynsiharrastajia täällä kotikaupungissa. Sää oli (ruuattomalla) piknikillä kyllä mitä kesäisin ja monta lakkaihanuutta tuli mukanani kotiin, suurin kiitos niistä Mimosalle, joka teki aikamoiset temput lopuksi ! Jos mietitte keinoa saada kynsihihhuleita sekaisin, niin ilmaiset kynsilakat on varma tapa.


Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab
Tummansininen lakka China Glaze - First Mate
Vaaleansininen tekstuurilakka IsaDora Sugar Crush - Sky Crush *
Valkoinen leimauslakka Konad - White
Leimauslaatta MoYou London - Pro Collection 02 *
Päällyslakka Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat

*IsaDora Sky Crush saatu aiemmin testiin ja MoYou Londonin laatta saatu miitin goodie bagista

7 kommenttia:

 1. Ihanat=) sininen on kaunis kaikilla muilla, mutta omille kynsille se ei vaan käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kyllä se sullekin sopii, pitää vaan löytää juuri se oikea sävy :) Tämäkin on aavistuksen mutainen - mielestäni paljon kivempi kuin kirkkaat siniset!

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :) Pitääkin käydä kaupassa tutustumaan Sky Crushiin, todella nätti tekstuuri. :) Mitä käytit päällyslakkana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä unohtuikin tuosta listasta, kuten aluslakkakin :) Päivittelenpä ne heti! Päällyslakkana suosikkini Sally Hansen Diamond Flash Top Coat.

   Poista
 3. Mitä tähän voi edes sanoa :) Kaunis lakka, lakkaus ja ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy tää sama lakka, mutta en ole koskaan lakannut sillä. Vierastan sinistä, pitäisköhän vaan ottaa itseään niskasta kiinni?

  VastaaPoista
 5. Upeet kynsilakat! Varsinkin toi kimaltava on ihana ♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3