27. marraskuuta 2012

ear cuff -korvikset by Gina Tricot

Mikä täydellinen idea - nimittäin rakentaa hervoton ostoskeskus Kuopion Ikean yhteyteen! Täältä itärajalta Kuopion Ikealle ajaa talviaikaan 1,5-2 tuntia, eikä se ole matka eikä mikään verrattuna siihen, että ennen lähin Ikea löytyi yli 400 kilometrin päästä. Sisustusosteluiden lisäksi Ikean reissulla on ihanan helppoa piipahtaa Matkus-ostoskeskuksessa, joka avattiin hiljattain. Tai siis, seuraavan kerran syyni lähteä Kuopioon päin taitaa olla itse tuo ostari :D Olen aina angstannut Joensuun leimeistä ostosmahdollisuuksista ja kaikki "perus"liikkeet, kuten H&M:kin aikoinaan, tulevat tänne vuosituhannen viiveellä. Minulle siis Gina Tricotissakin käynti on aina vallan ihmeellistä :)

Olin ilahtunut myös Matkus-ostoskeuksen muuhun liiketarjontaan, esimerkiksi Skopunkteniin, josta löysin todella edulliset talvikengät minulle ennennäkemättömällä korolla. Lisäksi ihastuin trendivaateketjuihin BikBokiin ja New Yorkeriin, jotka olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia. Harmi, että meillä oli  "vain" yksi päivä käytettävissä, josta yli puolet vietimme Ikealla, emme nimittäin innokkaalla naisporukalla ehtineet kuin muutamaan hassuun liikkeeseen. Elämme täällä korvessa silti toiveissa, että BikBokit, GT:t ja Zarat löytävät tiensä tänne ;)

No mutta, menkäämme asiaan. (Minulla aina näköjään yksinkertaisinkin postaus sisältää kunnon prologin ja alustuksen.) Löysin ear cuff-haaveilulleni vastakaikua Gina Tricotista, jossa tämäntyylisiä korviksia oli tarjolla runsaasti. Samoin muita satoja ihania koruja, mutta en raaskinut tyhjentää koko hyllyä. Ear cuffit siis ovat tuollaisia härpäkkeitä, jotka kiinnitetään korvalehteen. Niitä on saatavilla ihan erikseen ja kiinnitettynä normikorviksiin, kuten näissä kahdessa löydössäni:

Ear Cuffs 7,95 GT (lisäksi -20% ale)


 GT Ear Cuffs 7,95 (lisäksi -20% ale)

 

On muutenkin jotenkin outoa yrittää kuvata korvia...

Mitäs kansa on mieltä ear cuff-korviksista? Turhuuksia vai ihanuuksia?

2 kommenttia:

  1. Ear cuff korvikset on ihania! Itse omistan 2 hopeanväristä, mutta tuntuu että ne aina häviää tai on jossain hyvässä tallessa. :D Hei muuten, olisitko kiinnostunut tekemään sitä SWAPPIA vaikka tammikuun puolella? Mä tietäisin jo nyt mistä pitäisit todella paljon. ;D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. voi olisipa mukava käydä siellä kuopiossa. ei ollu vielä ostari avautunut kun viimeksi ikealla käytiin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3