4. marraskuuta 2012

Color Club - Sparkle and Soar


Color Club - Sparkle and Soar
2 kerrosta | 2 coats

En tiedä onko sallittua tykätä jostain lakasta näin paljon. Tykkäänpä silti! Sparkle and Soar on aivan ihana hologramminen oranssi, helppo levittää (vaikka paikoin pakeni kynsinauhoja kohti), peittää loistavasti ja tämän kokemuksen perusteella, kestää myös pitkään. En keksi mitään, mihin en olisi tyytyväinen.

Sävy on kirkas, mandariininen, säihkyvä, monivivahteinen, raikas ja kaunis. Hiplaan kokoajan kynnen päältä, koska lakka näyttää siltä, että siinä on karhea holopinta, mutta pinta on aivan sileä.


Alla tarkoituksella varjoisampi kuva, että nuo erisävyjen vivahteet näkyvät paremmin (ja tässäkään ei tarpeeksi hyvin). Voitte kuvitella, että tällaisina harmaina päivänä yyberkirkkaan tuotteen kuvaaminen on jokseenkin vaikeaa.


Tykkääkö yleisö vai joko halloweensävyt on out?

10 kommenttia:

  1. ylipäänsä halloween on mulle jo out, mutta tää lakka miellyttää silmää kuitenkin! tulee enemmän mieleen kesä tästä lakasta, mutta piristäähän se kivasti näin syksymmälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halloween meni multa vähän ohitse etsiessä oikeanlaista oranssia, jonka löytymistä nyt sitten fiilistelen täysillä :D Ehkä tämä on tosiaan kokoelmansa mukaisesti kesälakka, mutta tosiaan, piristää kummasti, kun päivänvaloa ei vain näy :)

      Poista
  2. tosi piristävä! ihana on kyllä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi, tosi kaunis lakka. :) Ja sopii ainakin mun mielestä kevääseen, kesään ja syksyynkin hyvin. Mulla tuo on ollut jo vähän aikaa hankintalistalla, kun vaan saisi aikaiseksi tilata. :D

    VastaaPoista
  4. Kaunis on. Mulla on Fly with me ja harmitti vähän, etten tilannut myös tuota. Niin herkullisen näköinen. Wet'n' Wilden Fastdry Orange vähän tuo helpotusta asiaan.

    VastaaPoista
  5. Ei tuonnäköinen lakka voi olla koskaan out! (: Ihana piristys harmaaseen syksyyn.

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis ja pirtsakka lakka! <3 Tulee mieleen China Glazen Riveting, mutta se on kylläkin tummempi.

    Sulle olisi muuten tunnustus :)
    http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/11/a-blog-with-substance.html

    VastaaPoista
  7. Tykkään! Ja mulla ei ole tätä kun ei taaskaan mahtunut tilaukseen mukaan:(

    VastaaPoista
  8. En aiemmin oo tykännyt tosta lakasta, mutta sun kynsillä se näyttää ihanalta! :)

    VastaaPoista
  9. Ihan hullun upea lakka! Ilman kimallusta sävy vois olla turhan kurpitsainen, mut toi kimalle tuo siihen ihan mielettömän magikaalisen tekstuurin! Omnom!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3