3. marraskuuta 2012

my first... Color Clubs!

Eilisen angstipuheen jälkeen oli ihana saada paketti, jota en osannut odottaa näin pian. Olin klikkailut ostoskoriin eBayn ihmeellisestä maailmasta jotain spessua (note: Kun minut lahjottiin synttärirahalla, joskin minua kyllä kiellettiin käyttämästä sitä kynsilakkoihin... Otin sen lähinnä ohjeistuksena, en kieltona.).

Mietin kolmesti tungenko tämän ruman pakettikuvankin blogiin. Päädyin siihen, että pakettien
näkeminen toisten merkinnöissä on osa saamisen riemua. Call me weird.
Jätän sen kuitenkin pieneksi armahtaakseni teitä.
Parasta paketin saamisessa oli se, etten muistanut mitä lakkoja olin tilannut, kun olin käynyt niin monta sävyä läpi. Teen siis tutkimukseni aina huolella, ennenkuin tilaan mitään ja suunnittelen tarkasti mitä lakkasävyjä tarvitsen tai olen ollut vailla. Ei nimittäin ole varaa ostella noin vain jotain lakkoja, jotka jäävät käyttämättömänä laatikon pohjalle :) Vaikka lakkojen hankinta on monelle keräilyharrastus, minulle se on harrastus, jossa haluan käyttää lakkoja omien tarpeideni mukaan.

Noh, asiaan, paketin sisältö näyttää tältä - eli ensimmäiset Color Club kynsilakkani!


Who Are You Wearing on Color Clubin Rebel Debutant - nimisestä kevätkokoelmasta vuodelta 2010. Lakka on hyvin vaaleanharmaa, lähes valkoinen creme ja kuvien mukaan se vivahtaa vähän violettiin. Minulta puuttuu kaikki ns. normaalit ja monikäyttöiset neutraalit lakat ja googlettelun perusteella tämä näyttäisi yhdeltä erittäin täydelliseltä jokapaikan lakalta. Toki varsinaisen täydellisyyden näen sitten käytännössä :)


Covered in Diamonds (syyskokoelma 2010 Untamed Luxury) kuuluu jokaisen polishaholicin kokoelmaan, kyseessä on selkeästi must have - lakka. Itse en tosin tätä tiennyt, kun alunperin lähdin haaveilemaan timanttisesta päällyslakasta. Covered in Diamonds on kirkas jellypohjainen glitterlakka, jossa glitterit ovat siis timanttimaisia hiutaleita. Olen nähnyt upeita kuvia CiD:stä yhdistettynä mustiin lakkoihin, mutta uskon, että se toimii myös yksinään kristallisena talvilakkana. Veikkaan, että jouluna tällä saattaa olla käyttöä :)


Ja sitten, täyttä rakkautta ensisivellyksellä - Sparkle and Soar (kesäkokoelma 2012 Take Wing). Sain vihdoin vastakaikua oranssinhimoisuudelleni ja se täydellinen sävy löytyi. Tiesin sen kyllä heti kun lakkapullo kuoriutui kuplamuovista; miten upeasti sävy vivahteleekin valaistuksissa. Lakka on (mitä ilmeisimmin) lämpimän oranssi shimmer, mutta siihen on onnistuttu sisällyttämään vihertävää ja kultaista shimmeriä ja näiden yhdistelmä näyttää silmääni aivan upealta. Vaikka lakka on kesäkokoelmasta, on tämä minusta selkeästi syyslakka, se kun tuo mieleeni ensimmäisenä mehevän kurpitsan.


Voinette arvata mikä päätyy kynsille ensimmäisenä? ;)


Psst. Toinenkin paketti ja sen sisältö odottaa postaamistaan...

5 kommenttia:

 1. Paketti piristää aina. Myös toisten paketit. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! :D Joku jännyys siinä on kun toistenkin saamat paketit pistää hymyilyttää. Jaettu ilo jne.

   Poista
 2. color clubit on mun mielest tosi hyvälaatuiset. On myös kiva, että niitä saa ihan suomestakin tilattua suhteellisen halvalla, esim Cesarsshop pitää aika usein CC-aleja (tälläkin hetkellä on monta CC lakkaa alennuksessa heidän nettikaupassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin myös, että ovat hyvälaatuisia. Cesarsilta olen vilkuillut Color Clubeja myös, mutta alen sävyt eivät päätyneet tilaukseen asti, vaikka muutamaa pidempään tuijottelinkin. Hyvin todennäköisesti tämä ei jää ainoaksi CC-tilauksekseni, vaan pitää alkaa haalimaan taas toivelistaan uusia suosikkeja :)

   Poista
 3. Tuo Sparkle and Soar on aivan ihana lakka, itsekin hankin sen ensimmäisien joukossa tuosta kokoelmasta. Tykkään itse asiassa koko kokoelmasta niin paljon, että nyt olen tilaamassa ne viimeisetkin siitä puuttuvat lakat itselleni. :) Ja Covered in Diamonds on ihan must, se on vain niiiiin hieno!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3