13. marraskuuta 2012

Color Club - Who Are You Wearing?

Heti alkuun on mainittava, ettei tämä postaushiljaisuus ole ikuinen. Olen ollut kiinni koulujutuissa ja valmistuminen on taas pari pientä askelta lähempänä. Tätä paniikkia ja suorituspainetta pitäisi kestää enää marraskuun... huh. Sitten jää aikaa taas blogille ja kenties muillekin ihanille harrastuksille, joista olen viimeiset kuukaudet vain haaveillut :)


 To the business: Color Club Who Are You Wearing? on siisti, huomaamaton, siro ja jotenkin pehmeä nudenvaalea lakka. Se ei varsinaisesti ole nudelakka, vaan enemminkin valkoinen, jossa on vivahteita laventelin ja maitokahvin sävyistä. Todella upea murrettu valkoinen, joka käy yllättävän hyvin ihonsävyyni. Tällaista murrettua valkoista kutsutaan off-whiteksi ja olen huomanut tykkääväni kovasti off-white-sävyistä etenkin mitä lähemmäs talvea mennään.


Color Club - Who Are You Wearing?
4 kerrosta | 4 coats

Ainoa miinus tulee siitä, että lakkaa pitää kerrostaa reilusti peittävän tuloksen saamiseksi, mutta se on vaivan arvoista. Lakka ei levity paksulti, mikä nopeuttaa kuivumista ja parantaa kestävyyttä.


Who are you wearing pomppasi kyllä lakkasuosikkieni kärkeen! :) 
Miltäs sävy teidän silmiinne näyttää? 

2 kommenttia:

  1. Tämä on tosi kaunis ja haluaisin omistaa mutta swatch-kuvissa oli tosi paljon eroja ja ajattelin, että jos tämä on yhtään beige niin jää kyllä käyttämättä. Kaipaisin nimenomaan harmaaseen vivahtavaa lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei ehkä ihan harmaanvalkea ole, ennemminkin vähän lilaan taittava ja lämpimässä valossa ruskeaan (mitä tekstissä viittasin maitokahviin). Uskon, että tältä merkiltä tai vähintäänkin Essieltä löytyisi kyllä myös harmaanvalkea lakka :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3