2. joulukuuta 2012

IsaDora B.B. Cream


Kuten pikkujoulumeikkipostauksessani kerroin, IsaDora lähetti minulle testiin myös erään toisen tuotteen: BB-voiteen. Ja vieläpä elämäni ensimmäisen BB-voiteen! En ollut koskaan uskaltautunut BB-viidakkoon metsästämään sitä minulle oikeaa BB-voidetta, koska tarjontaa on loputtomiin. Siksi olin hyvin innoissani, kun sain viimein ensimmäisen BB:ni testaukseen ja vieläpä niin huipulta merkiltä kuin IsaDora :)

Mikä on IsaDora B.B.-voide?
 • B.B. tulee sanoista Beauty Balm.
 • Voidetta voi käyttää sellaisenaan kasvoilla tai meikin alla.
 • Voide on hajusteeton.
 • Se kosteuttaa
 • pohjustaa
 • sävyttää
 • peittää
 • suojaa (sk12)
 • Saatavilla kolme sävyvaihtoehtoa:
Kuva: IsaDora

IsaDora B.B.:n hinta on 19.90e. Tuote on pakattu tyylikkääseen musta-hopeaan designiin ja annostelunokka on todella kätevä, ei taatusti tule liikaa voidetta kerralla. Korkki napsahtaa kiinni, kun se kohdillaan.

Olen käyttänyt tuotetta nyt yli kuukauden ja todennut sen yhdeksi parhaimmista meikkipohjista of all time! Minulla on rasvoittuvaisuuteen taipuva sekaiho, joka ei ole kiiltänyt tai puskenut epäpuhtauksia tuotteen kanssa. Käytän IsaDora B.B.:tä normaalin meikkivoiteen tapaan; se on vain kevyempi, pehmeämpi ja huolettomampi levittää. Kuten meikkivoiteen, myös B.B.:n kanssa käytän lisäksi peitevoidetta nenänpieliin ja silmänalusille. Tuotteen kosteuspitoisuus (epäilläkseni) aiheuttaa sen, että päälle on helppo levittää mitä tahansa: sivellin aivan liukuu kasvoilla, eikä kuivat nenänpielet tai muut kohdat tule puuterin kanssa näkyviin :) Viimeistelen pohjan irtopuuterilla ja se kestää hyvänä koko päivän.

Käytössäni on sävy Fair 01. Olen melko vaaleaihoinen, mutta en kuitenkaan kaikkein kalpeakasvoisin. Ihoni on hieman kellertävä tai oliivihtava, joten Fair on minulle aavistuksen liian punertava sävy. Kasvoilla sitä ei kuitenkaan huomaa, sillä tuote häivyttyy hyvin ja antaa sopivasti sävyä. Mikäli B.B.stä tulisi useampi sävyvaihtoehto, vielä asteen vaaleampi (suomalaisia ihoja yleisesti ajatellen) ja asteen keltaisempi sävy, käyttäisin sitä taatusti hamaan loppuun saakka!

IsaDora B.B.:n voi jättää myös pohjustustuotteeksi, jos haluaa peittävän tuloksen ja päälle vielä meikkivoiteen. Tuote tasoittaa ihoa, mutta jättää siihen läpikuultavuutta, joten sellaisenaan siitä ei täysin peittävää saa. Itse kaipaan nimenomaan luonnollisuutta ja kuulautta arkipäivien meikkiin.


Tuotteesta raportoivat myös
Haluaisin kuulla teidän suosikki-BB-voiteistanne, että saan vähän vertailukohtaa tälle tuotteelle :) 
Mitä BB-voidetta sinä käytät ja miksi? 

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi hyvä ja kaunis iho, ei tuo juuri peittoa kaipaa:) Itse en ole isaDoraa kokeillut mutta käytän Lorkun Lumi....jotain ja Misshaa. Lorealista olen tykännyt tosi paljon mutta vaaleampikin sävy on aavistuksen liian tumma iholleni joten sekoitan siihen tilkan Misshaa joka on taas liian vaalea yksin käytettynä. Sävyä en nyt muista ulkoa. Missha on myös paljon peittävämpi kuin meillä myytävät BB:t.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka näissä kuvissa iho on kyllä BB-voiteella kuorrutettu. Iho on kyllä pääosin hyvinvoiva, mutta tummat silmänaluset, näpyt ja punoittavat kohdat eivät houkuta jättämään kokonaan meikkaamatta. Varsinaista peittävyyttä en kyllä tarvitse, kuten sanoitkin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3