12. maaliskuuta 2015

ARVONTA ja KILPAILU | The Finnish(able) Nail Art Challenge

Nyt on aika julkaista pitkään muhineet The Finnish(able) Nail Art Challengen huikeat arvonta ja kilpailu! Luethan ohjeet kumpaankin huolellisesti ja sitten vain sormet ja varpaat ristiin toivomaan voiton kolahtamista kohdalle, sillä ainakin itse vastaaottaisin avosylin nuo palkinnot! :)
ARVONTA

Palkinto:
50 CAD Lahjakortti Harlow & Co. -nettikauppaan 
 
♥ Osallistua voivat kaikki, jotka ovat toteuttaneet vähintään yhden lakkauksen joko syksyhaasteeseen (#ablecaw14)  tai parhaillaan meneillään olevaan keväthaasteeseen (#ablecs15).

♥ Arvonta alkaa nyt ja osallistua voi keväthaasteen loppuun saakka eli viimeinen osallistumispäivä arvontaan on 1.6.2015

♥ Osallistumiset Rafflecopterin lomakkeen kautta (löytyy postauksen lopusta): Osallistuaksesi annat meille linkin johonkin haastelakkaukseesi. Linkki voi olla joko blogipostaukseen, Facebookissa tai Instagramissa jakamaasi kuvaan tai vastaavaan. Lakkauksella ei ole väliä, kunhan se on toteutettu johonkin haasteen aiheista. Huomioithan, että kuvan on oltava julkisesti nähtävillä, jotta voimme käydä sen katsomassa. (Huom. Lomake on englanniksi. Kysy ihmeessä, jos sen käytössä ilmenee epäselvyyksiä!)

♥ Arvontaan osallistumisessa on kaksi pakollista kohtaa: sähköpostin antaminen ja haastelakkauksen linkittäminen. Sama Rafflecopterin lomake löytyy meidän kaikkien kolmen blogista, sillä ei siis ole väliä kenen blogissa sen täytät.

♥ Haluamme erityisesti palkita ne, jotka ovat osallistuneet sekä syys- että keväthaasteisiin, joten molempiin osallistuneet saavat 5 lisäarpaa. Huomioi tällöin, että jos ensimmäisessä pakollisessa kohdassa linkitit jotkin syyshaasteeseen tekemäsi kynnet, linkitä vuorostaan toisessa kohdassa keväthaasteeseen tekemäsi kynnet tai päinvastoin. Tärkeintä on, että voimme tarkistaa sen, että olet osallistunut sekä kevät- että syyshaasteeseen.

♥ Lisäarpoja voi myös saada seuraamalla meidän kolmen blogeja (Katjamaria,Nerdic Nails ja Polish This!) Google käyttäjäraadin kautta tai seuraamalla meitä Instagramissa, sekä jättämällä palautetta haasteista.

♥ Yhteensä arpoja voi saada 18 kappaletta.

♥ Voittaja arvotaan arvonnan päättymisen jälkeen, palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse.
KILPAILU

Palkinnot:
50$ Lahjakortti ILNP -nettikauppaan (lahjoittanut ILNP) 
25€ Lahjakortti The Nailista Shop -nettikauppaan (lahjoittanut The Nailista Shop) 
2 kpl MoYou London leimauslaattoja voittajan valinnan mukaan sekä leimasin + skrapa (lahjoittanut MoYou London) 

♥ Osallistua voivat kaikki haastelakkauksia toteuttaneet, voit osallistua sekä kevät- että syyshaasteen lakkauksilla.

♥ Osallistumiset sähköpostilla osoitteeseen polishthis@gmail.com, aihekenttään teksti The Finnish(able) Nail Art Challenge ja viestiksi linkit lakkauksiisi sekä sähköpostiosoitteesi, nimesi tai nimimerkkisi ja asuinmaasi (tarvitsemme tämän, sillä The Nailista Shop postittaa vain Eurooppaan)

♥ Voit lähettää linkit maksimissaan kolmeen haastelakkaukseesi. Lähetä kaikki linkit samassa sähköpostissa! Valitse siis itse kolme, kaksi tai yksi suosikkihaastelakkaustasi, joilla haluat osallistua kilpailuun ja lähetä meille linkit näihin lakkauksiin. Linkki voi olla joko blogipostaukseen, Facebookissa tai Instagramissa jakamaasi kuvaan tai vastaavaan. Lakkauksella ei ole väliä, kunhan se on toteutettu johonkin haasteen aiheista. Huomioithan, että kuvan on oltava julkisesti nähtävillä, jotta voimme käydä sen tarkastamassa. Ethän lähetä lakkauksien kuvia meille sähköpostilla, ainoastaan linkki lakkaukseen/lakkauksiin!

♥ Osallistumisaika kilpailuun alkaa nyt ja päättyy keväthaasteen loppumisen jälkeen eli lähetä sähköpostisi viimeistään 1.6.2015 klo 23.59

♥ Valitsemme lakkauksista kolme suosikkiamme, joista jokainen saa yhden palkinnoista. Huomioithan, että meillä voi kestää hetki valinnassa, eli voittajaa ei välttämättä julkisteta heti kilpailun päättymisen jälkeisenä päivänä.

♥ Osallistumalla kilpailuun annat meille luvan julkaista kuvasi blogeissamme. Emme julkaise muita kuin voittajien kuvat ja tietysti kerromme kenen lakkaus on.

♥ Lahjakortit toimitetaan voittajille sähköpostitse, MoYou London toimittaa lahjoittamansa palkinnon itse voittajalle. Ilmoitamme voittajien sähköpostit suoraan palkinnot lahjoittaneille tahoille, jotka toimittavat itse lahjakortit sähköpostitse voittajille.Arvontalomake:

2 kommenttia:

 1. Må en saa millään osallistuttua tuohon arvontaan :o
  Kun yritän täyttää lomaketta ja painaa entteriä, niin tulee vaan että " Aw, shucks. We didn't get your entry"
  Mitäköhän teen väärin tuon kanssa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :o Pääsetkö emailin ja haastelakkauksen jälkeen avaamaan loput entry-kohdat? Jos pääset ja näet, mitä vaihtoehtoja siellä on, niin lähetä osallistuminen tekstinä esimerkiksi minulle sähköpostilla (katjamarian (at) gmail.com) niin lisätään sinut manuaalisesti osallistujiin! :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3