30. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 7: My Most Used Polish

Hups! Ihan seitsemännelle viikolle tämä lakkaus ei ehtinyt, kun en ole näköjään ottanut opikseni siitä, että toista haastemania ei kannata jättää viikon viimeisen päivän viimeisiin tunteihin. Näin kävi eilen ja päätin puoliltaöin, että säästän postailun aamuun.

Vaikein osuus My Most Used Polish -teemassa oli sen eniten käytetyn lakan miettiminen ja päättäminen, ja huomaamatta päädyinkin kolmeen lakkaan, joissa noin sentin vajuma on selkeästi havaittavissa.Viimeisen vuoden eri kynsissä varmasti useimmin esiintynyt lakka on frostin kultaisen lopputuloksen jättävä, ihana täydellisesti levittyvä ja pigmenttinen Zoya Ziv. Se on yksi lempparilakoistani ja ainoa kunnon kultalakkani. Ziv vain sopii niin moneen aksenttiin, koristeluun ja kimalluksen taikomiseen. Zivissä on mielestäni täydellinen koostumus kultalakalle (ei glitterinen, eikä peilipintainen), ja olen joskus blogissakin todennut, että jos vastaava hopealakka löytyy, ostan sen välittömästi.


Kaksi muuta ahkerasti kulutettua lakkaa ovat holohippuinen violettitäydellisyys Zoya Aurora ja vaalea lilacreme Essie Go Ginza. Auroran vajuma näkyy ensisijaisesti siksi, että se on vanhin Zoya-lakkani ja sitä on tullut usein käytettyä sellaisenaan kynsillä arjessa. Go Ginzaa olen käyttänyt reippaasti todennäköisesti siksi, että minulla on niin vähän muita laadukkaita vaaleita cremelakkoja ja Ginzassa on kieltämättä aikas ihana vaaleanvioletti sävy. Myös leveä suomisuti on varmasti lisännyt tämän lakan käyttöä.

Haasteaiheeseen oli ehdolla muutama muukin lakka (esim. OPI I Just Can't Cope-Acabana, joka oli Mirkallakin se käytetyin lakka) joita viime kesänä käytin 2 kk putkeen Papua-Uuden-Guinean ja Australian reissulla, koska muita ei (nyyh!) ollut mukana :D Ja se varmasti vaikuttaa myös, että lakkakokoelmani on niin pieni, että montaa lakkaa tulee käytettyä perätysten uudelleen ja uudelleen vaihtoehtojen vähyydestä.


Ajankohdan myöhäisyydestä johtuen päädyin tupsuttelemaan kelmun palasella lakkoja päällekäin, alla Go Ginza. Meillä ei vieläkään löytynyt kaapista oikeaa tuorekelmua (koska joku ei vieläkään ole muistanut ostaa sitä), johon ryppyjä saisi pienemmälle alueelle, niin nämäkään eivät nyt aivan saran wrapista käy, mutta sinnepäin! Väriyhdistelmä näyttää silmääni kuitenkin kivalta, että eiköhän näissä tovin viihdy töissäkin :)

vaaleanvioletti creme Essie Go Ginza*
keskivioletti hololakka Zoya Aurora
kultalakka Zoya Ziv

*saatu miitin goodie bagissa3 kommenttia:

  1. Oi, nämä on hirmuisen kauniit! <3

    VastaaPoista
  2. Jännä miten teillä oli Annien kanssa niin samanlainen tulkinta tästä teemasta! :D Tykkään näistä kovasti, itseltä löytyy myös Go Ginza ja Aurora käytetyimmistä lakoista :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3