24. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 7: Pastels

Pastellit tulevat joka kevät ja joka kerta niihin tulee suhtauduttua yhtä "ooh, ihanan raikasta ja vaaleaa pitkästä aikaa" -fiiliksellä, vaikka niitä voi aivan hyvin käyttää ympäri vuoden. Tein tässä erittäin vakavan huomion, jota minkäänasteen kynsiharrastajan ei tulisi tehdä: Minulta puuttuu pastellipinkki lakka. Oikeastaan minulta puuttuu kaikki rehellisen vaaleanpunaiset kynsilakat, niin cremepastellit kuin shimmerit. Kuka minä oikein olen?!

Muutenkin pastellilakat huutavat poissaolollaan kokoelmassani ja ne ovat kuitenkin sellaisia lakkaajan perussävyjä, joita tarvitsee aina.


Onneksi NailCity lähetti muutaman ihanan kevätkokoelman Zoyan, joihin kuuluvat pastellinvihreä Zoya Tiana ja pastellinsininen Zoya Lillian Delight-kokoelmasta (kevät 2015). Upean kauniit cremelakat käyvät mainiosti yhteen ja väliin mahtuu pari Essie Go Ginzalla tehtyä raitaa. Välit koristelin kultaisella kynsiteipillä ja kynsihaasteen pastelilakkaus on valmis.

Tämäntyyppisiä lakkauksia olen ihastellut paljon, vaikka ne eivät tekniikaaltaan ole monimutkainen tuotos. Ainoa tekijä, joka selkeästi vähentää intohimoani teippimanikyyreihin on niihin kuluva aika: kuivata, kuivata ja kuivata vielä kerran kunnolla ennenkuin laitat yhtään teipinpätkää kynnelle. Muuten olen kokenut ohuet teippailut yllättävän kivana, etenkin silloin kun teippi jää kynnelle.


vaaleanvihreä creme Zoya Tiana*
vaaleansininen creme Zoya Lillian*
vaaleanvioletti creme Essie Go Ginza*
kultainen kynsiteippi Sanna Tara Nail Art*

*Zoyat saatu testiin maahantuoja NailCityltä, 
Essie ja kynsiteippi miitin goodie bagissa


Onko teillä lempparia pastellisävyä kynsilakoissa?


9 kommenttia:

 1. Wautsi! Nää on täydelliset. <3

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit! Ihana pastillinsininen sävy ja teippaukset sopii noihin ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 3. Oi, nämä on nätit ja kultaiset teipit saa lakkauksen näyttämään jotenkin huolitellummalle! :)

  VastaaPoista
 4. Eipä ole lempparia kun pastellit melkein puuttuvat täältäkin! Aivan ihanan raikkaat lakkaukset, ihan tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 5. This looks really cool & classy!

  VastaaPoista
 6. Oi miten kauniit! Mulla oli hyvinkin samanlainen idea tähän, kun olen samaten ihastellut tämäntyylisiä kynsiä. Katsotaan, pääsenkö toteuttamaan sitä, kun hopeanvärinen kynsiteippi on vielä postissa... Jos se on tullut tänään niin tämäntyyliset pastellikynnet luvassa multakin :)

  VastaaPoista
 7. Hirmuisen nätit nämä! Olen tykästynyt lähiaikoina kovasti kynsiin, joissa on jätetty koristeluteippiä osaksi lakkausta, ja etenkin näissä tuo näyttää todella kivalta! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3