19. maaliskuuta 2015

#ablecs14 Week 6: I Thought I'd never

...use 3D nail decoration. Mutta tässä sitä ollaan puolen sentin möhkäle kynnessä. Reilusti ulkonevat koristeet eivät ole koskaan olleet to do -listallani, joten tänään kokeiltiin kolmiulotteista koristeruusua kynsihaasteen luulin, etten koskaan -aiheen hyväksi.


Lakkaus itsessään koostuu hyvin yksinkertaisesti kerroksittain suoraan siveltimellä sudituista vinoista kärkivärityksistä. Harmitti, että koko manikyyrin epäilyttävyyden ja kuivien kynsinauhojen lisäksi myös kuvat epäonnistuivat hämäryydellään. Mietin jo, etten kehtaa laittaa näitä kuvia blogiin, mutta menköön nyt haasteen vaikean aiheen piikkiin.

Olen saanut viisi 3D-ruusua oheislahjana jostakin tilauksesta/arvonnasta varmaan jo useita vuosia sitten ja olen pyöritellyt niitä aina silloin tällöin käsissäni. Ruusut itsessään ovat ihan sievät, mutta niiden iso koko ja ulkonevaisuus tuovat vain tunteen, että ne eivät ole tarkoitettu kynnelle. Löysin itsenikin rapsuttelemasta joka toinen minuutti kukkaa peukalolla ja ennen aikojaan se tietysti napsahti sijoiltaan.


Beige lakka Essie Spin The Bottle
Koralli lakka Essie Tart Deco
Vihreä lakka (lehdet) Picture Polish Jade
Ruskea lakka Peggy Sage Nude Velours*

*saatu blogia varten

Mitä mieltä te olette 3D-koristeista?

Nyt voimme kaikki kiltisti unohtaa tämän lakkauksen ja nämä kuvat ja keskittyä muiden tulkintoihin: 


6 kommenttia:

  1. Millä kiinnitit ruusun? :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit nämä! Itse kyllä tykkään 3D-koristeista, kunhan ne on kunnolla kiinni niin ei tarvitse pelätä putoamista :)

    VastaaPoista
  3. Kivat kynnet kyllä! :) Mun ura 3D-koristeiden kanssa loppu siihen kun olin tekemässä isolle porukalle salaattia ja tajusin, että toisesta kädestä puuttuu koriste. ONNEKSI se löytyi lattialta, muuten olisi ollut paha paikka!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3