8. maaliskuuta 2013

Clarins BB Skin Perfecting Cream - esittely ja arvonta

BBB - eli BB-voideBuumi ei vielä hellitä ja kesää kohti porskuttaessa (ainakin haaveissa) ei mielestäni tarvitsekaan. Clarinsin BB Skin Perfecting Cream on helmikuussa lanseerattu tulokas BB-markkinoilla. Clarins tiedostaa, että tarjolla on lukuisia erityyppisiä BB-voiteita, jotka ovat pääasiassa joko alkuperäisiä aasialaisia ihon väriä ja virheelliisyyksiä korjaavia voiteita tai enimmäkseen värillisiä, hoitavia päivävoiteita. Sain blogini kautta testiin voiteen ja katsotaanpas millaisesta tuotteesta tässä BB-voiteessa on kyse.

 
Kuvaus

Clarins BB Skin Perfectin Cream on sävyttävä voide, joka lupaa tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä sekä sulautua luonnollisesti ihoon. Voiteen tasoittava ja kirkastava vaikutus perustuu Radiance 3D-pigmentteihin. Voide sisältää myös C-vitamiinipitoista kiiviuutetta, joka lupaa virkistää ja energisoida ihoa ja poistaa siitä väsymyksen merkkejä.

Voiteen kosteuttava ominaisuus perustuu katafray-uutteeseen, joka tehostaa ihon kosteuden sitomiskykyä ja vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. BB-voide sisältää Clarinsin kehittämän anti-pollution -yhdisteen, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta. Aurinkosuojaa löytyy SPF 25. Suositushinta 36,90/45ml

Voidetta voi levittää käsin tai siveltimellä, eikä sitä tarvitse kuin pienen määrän. Tuotteen levitys kannattaa aloittaa kasvojen keskeltä häivyttäen kohti ulkoreunoja. Näin voide sulautuu parhaiten ihoon. Kevyen lopputuloksen saa kun levittää voiteen oman kosteusvoiteen päälle ja meikatumman jäljen saa viimeistelemällä irtopuuterilla. Tuotetta voi käyttää myös ihon virhekotiin tai meikin paikalliseen korjailuun.

Tarjolla on kolme sävyä: 01-light, 02-medium, 03-dark 



Oma kokemus

Arvelin heti tuotteen korkatessa, että sävy 01-light on talvi-iholleni liian tumma. Yritin saada tummempihipiäistä äitiäni testaamaan tuotetta käytännössä, mutta aikautaulumme eivät menneet yksiin. Eikun sitten vain tuubi kauniiseen käteen ja testaamaan ihan itse :)

Ensimmäinen positiivinen reaktio syntyi miellyttävästä, jopa yleellisestä tuoksusta. Toinen huomio on tuotteen sulava, pehmeä levittyminen. Ei rullaantumista, eikä hinkkaamista, vaan jotenkin samettimainen, vaivaton lopputulos. Tuote ei kiillä sekaihollani. Ainoa, mikä pisti tietenkin silmään kylmässä päivänvalossa on voiteen tumma sävy kalvakkaa lumikki-ihoani vasten. Toisaalta huomasin sävyn taas toimivan erinomaisena tummien silmänalusien peittäjänä, niihin kun ei vaaleimmat meikkivoiteeni yleensä kykene. Puuteroin kevyesti, heitin poskipunat päälle ja uskaltuduin meikkipohjan kanssa kaupunkiin armottomaan päivänvaloon.

Mies kommentoi, että tummempi sävy itseasiassa sopii minulle ja että se tuo "eksoottisuuteni" paremmin esiin :D Enkä huomannut epäilyksieni vastaisesti peileistäkään, että sieltä olisi tuijotellut itseruskettavan ylikäyttöön syyllistyneen näköinen friidu, vaan sävy itseasiassa elävöitti ja virkisti luvatusti kasvojani. Ehkä hieman huolellisemmalla levityksellä ja häivytyksellä olisin päässyt vielä huomaamattomampaan lopputulokseen. Peittävyys on mielestäni juuri sopiva, tasoittaa mukavasti, mutta ei pakkeloi. Lopputulemana voin todeta, että voide ei päädykään äiskän meikkipussiin, vaan jää odottamaan päivettynyttä kesäihoani (ja pisamia), sillä kesän rientoihin tällainen kevyempi, helppokäyttöinen aurinkosuojattu meikkipohja on kuin luotu.

Miltäs kuulostaisi sellainen, jos pääsisit itsekin kokeilemaan uutta Clarins BB Skin Perfecting Creamia? :) Berner haluaa tarjota yhdelle onnekkaalle lukijalle oman BB-voiteen, eli laitetaanpa naistenpäivän kunniaksi arvonta pystyyn!

Arvontaan voi kukin osallistua yhden kerran. Osallistu jättämällä kommentti tähän merkintään. Kerro kommentissa:

Nimimerkki (jos ei profiilistasi käy ilmi)
Sähköposti
Valitsemasi sävy (01-light, 02-medium, 03-dark)
Vastaus kysymykseen: Mitä odotat BB-voiteelta?

Arvonta päättyy 12.3.2013 klo 23.59. Arvonnan suoritan analogisella lappukippoon-menetelmällä. Otan yhteyttä voittajaan arvonnan päätyttyä sähköpostitse.

Ja ruusunpunaista naistenpäivää, ladies!

46 kommenttia:

  1. nimimerkki: minttu
    minttu.karjalainen@gmail.com
    02-medium
    odotukset: olisiko tämä vihdoin se oikea mulle?

    VastaaPoista
  2. Juille
    juillenblogi@gmail.com
    01 Light

    Odotan bb-voiteelta lähinnä ihoa kaunistavia ominaisuuksia, kevyttä peittoa ja helppokäyttöisyyttä. Lisäksi aurinkosuoja on hyvä lisä. Hoitotehoja haen enemmän päivävoiteelta ja seerumilta, jotka joka tapauksessa levitän bb:n alle :)

    VastaaPoista
  3. Ihana arvonta! Osallistun tosiaan tuolla nimimerkillä Catti.
    Sähkärini on cadiis @ wippies. fi
    Sävy olisi 01-light.
    Odotan kevyempää koostumusta kun tämän hetkinen meikkivoiteeni. Haluaisin jotain kosteuttavaa ja hoitavaa. Odotan myös uusia kokemuksia, koska en ole koskaan vielä kokeillut BB-voidetta! :)

    VastaaPoista
  4. Voiko osallistua vaikka ei oo lukia (vielä)? Oon kyl lukenu tätä blogii muutaman päivän puhelimella ja vaikuttaa tosi kivalta :) nimimerkki susulovejb sähköposti hevoshullu-6@hotmail.com sävy ois 0-1 light. Odotan voiteelta, että se peittäisi tummat silmänaluseni, ja oishan sitä muutenkin kiva kokeilla :) Hyvää naistenpäivää sinne myös ! :D

    VastaaPoista
  5. Odotan BB-voiteelta ihonvärin tasoitusta sekä mattapintaa. Luulen, että tuo 02-medium sävy voisi olla paras tulevaa ulkomaanreissua ajatellen. :)
    laura.lantinen@gmail.com
    *LauraLee*

    VastaaPoista
  6. osallistun! sävyksi tuo 01 light. bb-voiteelta odotan, että se tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä sekä sulautuu nätisti.

    - neso

    neso93@netti.fi

    VastaaPoista
  7. Osallistun. :) nimimerkki Ellu ja sposti kanerva_89@hotmail.com

    Mulle sopivin sävy olisi varmaan 01 light. Odotan BB-voiteelta kevyttä peittävyyttä ja sellaista jälkeä, että puuteria ei välttämättä tarvitse käyttää (näin ainakin eräs toinen BB-voide omassa käytössäni on toiminut). :)

    VastaaPoista
  8. Osallistutaanpas taas :)

    nimimerkki: marika
    sähköposti: marikax@gmail.com
    Sävy 02-medium
    Odotan BB-voiteelta sitä, ettei jätä kasvoille tunkkaista jälkeä, tekee tasaisen pinnan iholle eikä kuivata.

    VastaaPoista
  9. eekku80
    eekku80@netti.fi
    sävy 01 light
    Ei kauheasti odotuksia ,mut ois kiva päästä testaan kun en ole koskaan kokeillu enkä näin ollen viel omista bb voidetta

    Ihana arvonta ja hyvää naistenpäivää

    VastaaPoista
  10. Osallistun nimimerkillä Enye ja sähköposti on kuusisto.liisa( at )gmail.com. Tiedän, että tuo light-sävy on omalle talvi-iholleni liian tumma, mutta ottaisin sen kuitenkin jos arvonnan voittaisin 8) Eli 01-light. Ja odotan itseasiassa nyt CC-voiteiden rantautumista, BB-voiteita on tullut kokeiltua Garnierilta ja uusin tuttavuus on Diorin, jolta löytyy _todella_ vaalea sävy 01 :)

    VastaaPoista
  11. Nimimerkki: Elena
    Sähköposti: 3lenanblog1(at)gmail.com
    Valitsemasi sävy: 01 - light
    Mitä odotat BB-voiteelta? BB-voiteelta odotan, että se kosteuttaa, peittää ihon pienet virheet ja tekee ihosta mattapintaisen. :)

    VastaaPoista
  12. Sissi on mukana arvonnassa :) betternailday@gmail.com
    Jos voitan, valitsen sävyn 01.

    Odotan voiteelta ennen kaikkea ihon värin tasoittumista ja pitkää kestoa kerääntymättä juonteisiin, joita ikäiselläni väistämättä alkaa olla.

    VastaaPoista
  13. BB-voiteelta odotan vähän peittävyytt, mutta niin että sen kanssa olo ei ole liian meikattu.
    BB-voiteen uskoisin olevan esimerkiksi kesällä näppärä, kun silloin meikkaaminen muutenkin muuttuu, eikä välttämättä meikkivoidetta halua naamalleen kuumuuteen.

    Valitsemani sävy olisi 02-medium

    sini-smiley@suomi24.fi

    VastaaPoista
  14. lottaparviainen1@gmail.com
    01-light
    BB-voiteelta odotan luonnollista, mutta myös peittävää lopputulosta :)
    (En oo varma tuliko tää kommentti kaks kertaa :D)

    VastaaPoista
  15. annaleena.lae@gmail.com
    02-medium
    BB-voiteelta odotan eniten ihoa kirkastavaa efektiä ja kunnon kosteutusta!

    VastaaPoista
  16. nimimerkki: Ellaa
    ella-@windowslive.com
    02-medium
    kevyttä kesäpohjustusta :-)

    VastaaPoista
  17. Jasmin
    jassu97@msn.com
    01-light
    kesäks helppo ja nopea meikki pohja

    VastaaPoista
  18. sähköposti: salakkala@hotmail.fi
    Sävy 02-medium
    Odotan luonnollista tulosta.

    VastaaPoista
  19. Luen nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.
    Kokeilisin mielelläni sävyä 01.
    Odotan BB-voiteelta huomattavasti parempaa sulautumista ihon sävyyn kuin tavalliselta meikkivoiteelta. Lisäksi sen pitää tuntua kevyeltä. Koska oma iho on epätasainen ja rasvoittuva, omat spesiaalit vaatimukset on ehdottomasti hyvä peittävyys ja kiillottomuus päivän aikana. Mahtoiko tolla olla millainen peittokyky verrattuna meikkivoiteisiin? Itse olen meinaan ihastunut Misshan BB-voiteeseen, joka on esim. Garnierin tai Maybellinen voiteita huomattavasti peittävämpi. Ootko itse kokeillut sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tässä oli meikkivoiteen tasoinen peittokyky. Mulla tää toimi hyvin ihon sävyä ja epätasaisuuksia tasoittavana, muttei liian peittävänä. En ole päässyt kokeilemaan Misshan BB-voidetta, tämä taitaa olla lajissaan kolmas BB, jota iholleni kokeilen ja ehdottomasti paras. Vielä kun sävyvalikoimaan tulisi vaaleampia vaihtoehtoja.

      Poista
  20. suvi.koskela[ät]uta.fi
    Sävy 01

    BB-voiteelta toivon luonnollista peittävyyttä, aurinkosuojaa ja tervettä hehkua.

    VastaaPoista
  21. Nimimerkillä beekoo, odotan bb-voiteelta kunnon kosteutusta, värivirheiden tasoitusta ja kuultavuutta. Vielä ei ole sopivaa löytynyt, vaikka olen jo useampaa kokeillut.

    beylakraal(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. julia.kinnunen123@gmail.com

    Sävy 02
    BB-voiteelta odotan kevyttä koostumusta ja samalla hyvää peittävyyttä. :)

    VastaaPoista
  23. Taas uusi testaamiseen houkutteleva BB-voide markkinoilla! Jos arpaonni sattuisi suosimaan, valitsisin sävy Medium 02.

    VastaaPoista
  24. Sävy on varmaankin 01.
    Odotan bb:lta kuulautta,peittävyyttä ja hoitavuutta :)
    anuroininen at hotmail dot com

    VastaaPoista
  25. Sävy 01, odotan bb-voiteelta keveyttä ja heleyttä keväisiin ja kesäisiin aamuhäsämeikkauksiin. la_vial at hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Sävyistä omimmalta tuntuu Medium 02, odotan BB-voiteelta ennen kaikkea kevyttä peittävyyttä ja kuulautta.
    ahlfors(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  27. Sävy 01, bb-voiteelta odotan keveyttä ja peittävää koostumusta. :)
    ennuliih@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Sävy 01, odotan: "voisiko tämä tuote olla niin helppo ja mukava käyttää, että siitä tulisi klassikko käyttööni?"
    Ja s-postin tiedätkin. :)

    VastaaPoista
  29. Kesää kohden kun mennään, niin sävy 02, medium. Odotan BB-voiteelta ensisijaisesti kevyttä peittävyyttä ja luonnollista lookia.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  30. Nimimerkillä Pinja
    Sävy 01 Light
    Odotukset: pelastus kevään "ei-jaksa-meikata" päiviin sekä kosteuttavaa koostumusta :)

    pinja.j.valtonen@gmail.com

    VastaaPoista
  31. petrakristina.arteli@gmail.com
    Jos onni suosisi, niin haluaisin sävyn 01 light, tällaselle kalkkilaivan kapteenille sekin voi olla vaan liian tumma.. :D

    Ja mitä odotan bb-voiteelta; Jos vihdoin löytyisi omalle iholle ja omaan arkeen sopivan nopea meikkipohja, jolla tasottaa ihoa. Vaihtoehdot kun tuppaa olemaan jo loppu.. :D (Mä olen jopa suomalaiseks todella vaalea.)

    VastaaPoista
  32. Sävy 01, odotan bb-voiteelta heleyttävää vaikutusta ja peittävyyttä, myös hyvä aurinkosuoja pitää olla.

    eevanpostit@gmail.com

    VastaaPoista
  33. ♥ purppuraruusu@gmail.com
    ♥ 01-light
    ♥ Odotan BB-voiteelta helppokäyttöisyyttä, kosteutusta & hoitavuutta sekä kevyttä ja luonnollista peittävyyttä. En jaksa pakkeloida ihoani arkipäivisin monilla kerroksilla, joten toivon tästä luottotuotetta jokapäiväiseen käyttöön. :) Aiempaa kokemusta ei ole BB-tuotteista.

    VastaaPoista
  34. Odotan Bb-voiteelta kevyttä peittoa ja kosteutusta. Varsinkin kesää kohden on mukava keventää meikkipohjaa :)

    Sävy: 01 light

    meeri.juusola@gmail.com

    -Meeri

    VastaaPoista
  35. Nimim. Taru
    taru.wester@gmail.com
    - sävy 02-medium
    - laiskahko meikkaaja kaipaa ihon sävyä tasoittavaa ja miksei vähän ison pintaakin tasoittavaa meikkipohjaa. Aurinkosuoja plussaa. BB-voiteista on tullut testattua Cliniquen tuotetta sekä parhaillaan Estee Lauderin voidetta. Clinique kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
  36. BB voiteen tulee kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja peittää pieniä virheitä
    Valitsemani sävy 01-light
    katri-susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Sävy 01. Ehkä tästä löytyisi helppokäyttöinen tuote, joka sekä kosteuttaa että tasoittaa ihoa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  38. anniina, sposti anniinankynnet@hotmail.com
    Sävy olisi 01-light
    Mun mielestä BB-voiteen tulee kostauttaa, tasoittaa sävyä, peittää pikkuvirheitä ja antaa jonkinlaista mattapintaa.

    VastaaPoista
  39. Odotan BB-voiteelta tasaista ja kosteuttavaa sekä hehkuvaa ihoa.

    VastaaPoista
  40. Heidi
    heidinblogi(a)hotmail.com
    Odotan ihoa tasoittavan ihon sävyä. Kosteuttavan ja olevan huomaamaton ja helppo käyttöinen.

    VastaaPoista
  41. Varmastikin tasoittaisi ja kaunistaisi ihoa, saisi helpon arkimeikin.
    Sävyvalinta 01 - light.
    Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

    VastaaPoista
  42. Odotan voiteelta kevyttä peittävyyttä ja luonnollista lopputulosta. Sävy 01 olis varmaan mulle paras noista. mm.paakkonen at gmail.com

    VastaaPoista
  43. Sävy olisi varmaan 01-light, tulee helposti valittua turhan tummia värejä, jos ei pidä varaansa.
    BB-voiteessa toivon erityisesti sen tuovan tasaisemman, ei-meikatun näköisen lookin.
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista
  44. Aleksandra, sposti on aleksandranblogi (at) gmail.com ja sävy 01. Itse odotan BB-voiteelta sävyerojen tasoittamista, mutta samalla myös sellaista kuulautta. Haluan myös, että voide on helposti levittyvä, eikä rajojen häivyttäminen ole työn ja tuskan takana. Luonnollinen lopputulos on ehdoton.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3