16. maaliskuuta 2013

villimpi juhlameikki

Ainakin minulle villimpi - toisethan saattavat meikata näin kaikkiin pippaloihin tai jopa arkeen. Minulle näin voimakas ja monimutkainen meikki on vieras minkälaisissa pirskeissä vain, mutta kuviin tai kuvauksiin... niihin voi tehdä ihan mitä vaan! Mitä voimakkaampi, sitä paremmin se kuviin taltioituu.


Halusin käyttää tässä meikissä sinistä, mutta jossain eri muodossa kuin tiistaina. Opin eniten silmämeikkien variaatioita tutoriaaleista, joita blogit ja Youtube on pullollaan, mutta tällä kertaa inspiroiduin Makeup Geekin Idea galleryn Cat eye -lookista. Mullahan ei ole esimerkkikuvan mallista silmää, eikä mattaluomivärejä, eikä noin pitkiä ripsiä, eikä noin tasaista ihoa, eikä noin intensiivisen ruskeaa silmää, eikä eikä... mutta halusin silti ottaa mallia ja kokeilla saanko meikistä taivuteltua elementit omaan silmään sopivaksi.

Makeup Geek on muutenkin koukuttava sivusto. Sieltä voi etsiä meikkijuttuihin inspiraatiota, tutoriaaleja ja vertaistukea suositun foorumin muodossa. Tuo idisgalleria on kyllä kätevä, voi metsästää tietynväristä meikkiä tai meikki-idiksiä silmän värin perusteella.


Erilaisten meikkien ja luomivärisävyjen kokeilua helpottaa se, että omistaa paletin, josta valinnan varaa löytyy. Ihan kamalan kallis investointi ei ole käyttämäni 88 pikkuluomivärin Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette. Useista kauneusblogeista Coastal Scentsin paletit ovat entuudestaan tuttuja, mutta jos brändi ei ole korviisi vielä kantautunut ja olet vailla monisävyistä luomiväripalettia, on valikoima ainakin tutustumisen arvoinen.

Kannattaa kuitenkin miettiä käytätkö mieluummin matta- vai shimmerluomivärejä. Oma palettini on tosiaan shimmer, eli lähes kaikki sävyt hohtavat enemmän tai vähemmän, mutta mattaluomiväripaletti saattaa olla käytännöllisempi. Pientä kyllästyminen shimmersävyihin on ainakin täällä päässä havaittu...

Tässä meikissä käytin merkittyjä sävyjä. Alarajauksen sinistä häivytin vielä mattamustalla, jota lainasin kulmavärinapista.


Leimiä, kun en saa blogiini sellaisia kuvia kuin haluaisin. Kamera on kökkö ja hovikuvaaja puuttuu. Mut näillä mennään, nyt on siun vuki!

Ja ihanaa aurinkoista viikonloppua! Minä olen tällä hetkellä jäällä seikkailemassa valohoidossa.

7 kommenttia:

 1. Silmät näytää valtavilta, hieno meikki :)

  VastaaPoista
 2. Toinen kuva on tosi onnistunut ja terävä ja valoisa.. etenkin kun ottaa huomioon (silmän heijastuksesta) miten kuva on otettu ;) Vaikeeta! Hieno meikki btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tunnustaa, että silmä on rajattu isommasta otoksesta :) Mutta ihan totta, käsivarakuvailu ja samalla poseraaminen (silmälläkin pitää poseerata) ikkunan edessä eioo helppoo! Ja just sen takia ärsyttää kun meikki näyttää luonnossa vaikka kuin hienolta ja sitten ko lähet sitä kuvaamaan... plöts! :D

   Poista
 3. Onpas aivan mieletön tuo luomivärivalikoima. Muutenkin ihanan inspiroivaa kauneushöpöttelyä tällaisella keskinkertaiselle amatöörimeikkaajalle. Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3