14. maaliskuuta 2013

oranssi preeria

Tai Prairie-niminen huulipunasävy by Make Up Store. Ostin tuon elämäni kalleimman huulituotteen häihini (08/2011), jossa sitä käytettiin aavituksena tuomaan sävyä ja jonka päälle lätkäistiin persikansävyinen huulikiilto. Eli en marssinut alttarille täysin mandariinisuuna. Tänä vuonna muotivillityksien mukaan oranssia saa käyttää mielin määrin ihan luvan kanssa ja vallan riemuitsen tuosta laatuostoksestani.

Prairie on koostumukseltaan sheer, eli läpikuultava. Taputtelemalla päälle hieman irtopuuteria, saa kuultavasta tai kiiltävästä punasta muodikkaan matan. Tämä on muuten todella oranssi huulipuna, ehkä jopa turhan neon :DTossa näkyy muuten mun nykyhetken "otsis". Pyörre päätti olla tykkäämättä siitä ja flippaa hiukset aina kaarelle. Mulla ei taida riittää pitkäjänteisyys otsiksen ylläpitoon :S

Sitten niihin edelläkävijöihin, eli julkkiksiin ja muotitapahtumien tähtösiin. Miksiköhän onnistuin löytämään vain vaaleahiuksisia oranssihuulia? Minusta oranssit huulet toimivat vaaleaan ihoon ja hempeään silmämeikkiin yhdistettynä, mutta omalla kohdallani näkisin kunnon orankit vasta kesän (kovasti tilatun) rusketuksen ja kenties astetta tummemman hiuspehkon kaverina. Mulla ei ihan samanlainen freesiysaste vielä ilmene kuin näillä kaunokaisilla:


kuvat 1 2 3 4 5 6

Mites teihin uppoaa oranssit huulet?

2 kommenttia:

  1. Uuuuh, oranssi <3. Tänään käytin pitkästä aikaan oranssia huulipunaa, oli aika ihana mandariiniolo n___n. Toimi ihan ok tumman hiuspehkon ja valkoisen ihan kaverina :).

    VastaaPoista
  2. Voii, mä niin tarvitsen oranssin punan! Sillä silmällä olen katsellut MACin Morangea, joka luultavasti jossain kohtaa lähtee tiskiltä mukaan... :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3