9. maaliskuuta 2013

kiitollinen Aussie Blog Awards -ehdokas


Blogini sai aivan mielettömän ihmeellisen ja odottamattoman kunnianosoituksen, kun se nimettiin ehdolle Aussie Blog Awards 2013 Best Beauty Blog ja Readers' Choice -kategorioihin. Tämä tarkoittaa sitä, että pieni blogini on jossain päin Suomea nähty ja siitä on ainakin vähän tykätty, ja se jos mikä merkitsee älyttömästi!

Pyöritän kauneus- ja lifestyleblogiani ihanana harrastuksena. Lähes kaikki muut Beauty Blog -kategoriassa ehdolla olevat ovat jossain määrin kauneusblogi-idoleitani ja oletettavasti melko tunnettuja ympäri Suomen. Tiedän, että kaikki heistä ja niin moni muu suomalainen kauneusbloggaaja käyttää hurjasti aikaa ja intensiteettiä bloginsa eteen. Monien blogit perustuvat kattaviin tuotearviointeihin ja -esittelyihin, kiehtoviin kauneuspohdintoihin ja mahtaviin meikki- ja hiustenlaittovinkkeihin. Olen pohtinut, miten koskaan voin tarjota mitään uutta ja kiinnostavaa lukijoille, kun joukossa on niin upeita, tuhansien lukijoiden saavuttamia, lähes ammattimaisia blogeja.

Olen miettinyt kuinka kosmetiikkatestauksia, -esittelyjä ja -vertailuja voi tehdä, kun ei ole juurikaan valuuttaa sitä hankkia (ensin opiskelija ja sitten työtön). Hankin yleensä vain pakolliset ehostustuotteet ja esimerkiksi kosteusvoiteen ostaminen on minulle enemminkin rahaavievä velvoite kuin ihana seikkailu testailemaan uusia rasvamerkkejä. Miten jaan mitään meikkausvinkkejä, kun omat kulmakarvat on nypitty vähän minne sattuu ja osaan vain pari erilaista silmämeikkityyliä. Miten näyttää freesiltä ja kiinnostavalta kuvissa, kun peilistä katsoo takkutukkainen silmäpussimörökölli. Voiko blogimaailmassa menestyä keskeneräinen, taitamaton ja epävarma? Riittääkö, että on oma vajaa itsensä...

Ensimmäinen reaktio kuullessani Best Beauty Blog -ehdokkuudestani oli puhdas ihmetys. Miten niin monen mahtavan kauneusblogin joukosta juuri minun on valittu 7 muun joukkoon? Monet muutkin ihmettelivät, miten vain näin pieni otanta on selvinnyt kilpailuun. Tutkimattomat ovat tuomareiden tiet? Seuraava tunne, joka minut valtasi oli yllättäen harmistuneisuus. Tietoisuus siitä, että en tulisi pääsemään varsinaiseen gaalaan, koska asun täällä korvessa ja koska matkustaminen, juhlapukeutuminen, laittautuminen ja yöpyminen vaativat rahallista panostusta. Yhteen näistä aluksi mahdottomilta tuntuneista sijoituskohteista olen kuitenkin saanut aivan ihmeellisellä tavalla huikean yhteistyökuvion paikallisen yrittäjän kanssa, jonka avulla matkani Aussie Blog Awards 2013 gaalaan ei olekaan täysi mahdottomuus. Näin yksi pieni unelma on askeleen lähempänä toteutumista.

Haluaisin ihan hurjasti kiittää siitä, että vajaa 200-lukijakuntainen blogikin voidaan huomioida jossain näin mielettömässä jutussa. Olen siis erittäin kiitollinen jokaisesta lukijastani, mutta muiden blogien suosio vain tuntuu niin hurjan isolta kontrastilta. Silläkin uhalla, että kuulostan tekopyhältä, haluaisin jotenkin kuitenkin jakaa tämän kunnian kaikkien pienen pienien ja suuren suurien kauneusblogien kanssa, jotka ette tulleet valituiksi ehdolle. Vaikka mielestäni blogeja ei voi asettaa parhausjärjestykseen, kaikki omana itsenään bloggaavat ansaitsevat olla ehdolla vuoden blogina!

Readers' Choice -kategoriassa voi siis äänestää omaa suosikkiblogiaan ja sen kehotankin teitä tekemään - äänestäkää teidän lemppariblogia :) Äänestäneiden kesken arvotaan mm. 500 euron kaupunkilomalahjakortti ja liuta muita houkuttelevia palkintoja.

11 kommenttia:

 1. Ihana osoitus blogillesi ,onnea

  VastaaPoista
 2. Olet sen ansainnut, Katjamaria! :) ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo saamasi ehdokkuus on ihan täysin ansaittu, jo pelkästään yhden kynsimiitin perusteella voin sanoa, että sielläkin jo näki kuinka paljon vaivaa blogisi eteen näät! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! :) Ihanaa että blogisi on löydetty, ja nyt varmaan alkaa rapisemaan lukijoita lisää, kun keikut tuolla äänestettävien listalla. Jipii!

  VastaaPoista
 5. Onnea, iloitsen kanssasi (kai nyt tunnet jo iloakin?;)) ! :)

  VastaaPoista
 6. Lämpimät onnittelut ehdokkuudesta! Ja ihana kirjoitus, toivon todella että pääset gaalaan. Halaus ja onnea! :)

  VastaaPoista
 7. ihan huippua! kävin äänestämässä. (tottakai!)

  VastaaPoista
 8. Ihan älyttömästi onnea! Huippua! Olet kyllä ehdokkuutesi ansainnut :---) Nyt meen kyllä äänestää siuta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikki ihanista kommenteista! <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3