24. heinäkuuta 2015

Effect GLOW korutatuoinnit

Olen muuttanut päässä masentavasti vinkuvan "vielä on kesää jäljellä" -rankutuksen "tästä kesä voi alkaa, nosta tanssija jalkaa" -humppaan, koska on LOMA ja jalkojen alla lentokoneen siivet.

Sillä välin kun liidämme kohti Berliiniä, esittelen blogissa pari ihanaa korutatuointia, jotka Effect minulle lahjoitti. Nämä ovat lajissaan ensimmäiseni sitten alakoulun purkkatatskojen. Ja ne oli silloin niin pop. Purkkatatskat ovat muuttaaneet muotoaan aikuisempaan makuun sopivammiksi, ja pinnalla paistattelee erilaisissa metallinsävyissä hohtavat kuviot.

Korutatuointien käyttö on yhtä helppoa kuin purkkapaketissa tulleidenkin:
 1. Leikkaa arkista haluamasi kuvio
 2. Ota suojakalvo pois
 3. Lätkäise kuva sopivaan kohtaan (iho kannattaa olla puhdas ja kuiva)
 4. Kostuta taustapaperi kauttaaltaan kosteaksi
 5. Pidä hetki paikallaan (tai paina, jos keho mutkitelee)
 6. Taustapaperi pois ja tatuointi on ihossa kiinni!


Väliaikaiset tatuoinnit ovat turvallisia käyttää myös kasvoille ja niillä saa erityisen kivoja festarikoristeluja vaikkapa silmien nurkkiin tai ohimoille. Miltähän näyttäisi kokonaan kultaiset silmäluomet? :o

Tatskat kestävät iholla 2-6 päivää, mutta ne saa myös heti pois kuorimalla tai rapsuttamalla veden kanssa. Mutta yllättävän pitkään tautointi kestää sellaisissa paikoissa, joihin ei tule luonnostaan hankaamista, kuten nilkassani, jossa believe-teksti on kestänyt jo 4 päivää moitteettomana. Kultaiset tatuoinnit pesemiselle/hankaamiselle/rypistymiselle altistuvissa kohdissa luonnollisesti mutruuntuvat nopeammin. Kesto riippuu myös tautoinnin muodosta ja yksityiskohdista.


Effect GLOW -tatuointeja on saatavilla tällä hetkellä 11 erilaista arkkia. Sain hypisteltäväksi viisi erilaista settiä: Gold and silver chains, Breath, Triangles, Elephants ja Turquoise.

Missään arkissa ei ole kuvioita, jota en mielelläni käyttäisi, vaan kaikki ovat kauniita, hyvän maun mukaisia ja sopivat miksaltaviksi keskenään. Suosikikseni nousi kuitenkin Turquoise-setti, jonka turkoosit väritehosteet oikein loistivat iholta. Kun tämä lakana saisi vähän vielä väriä, niin näyttäisi turkoosikin vähän eksoottisemmalta iholla :P

Korutatskani ovat saaneet huomioita erityisesti lapsilta, olisi eräänkin 1-vuotiaan rakkaan tehnyt kovasti mieli maistella kuvioita, mutta jouduin kohteliaasti kieltäytymään :) Vanhemmatkin lapset innostuivat arvatenkin konseptista.Joko olette olleet mukana "purkkatatskojen" uudessa nousussa?

GLOW-korutatuointeja voi ostaa Effectin verkkokaupasta
Hintaa yhdellä arkilla on 5,20€

Tuotteet saatu blogiyhteistyöhön.

2 kommenttia:

 1. Itsellä on odottamassa yhdet tatuoinnit ensi viikon rientoja, kuten Nightwishin keikkaa varten! :) Vaikka aluksi en lämmennyt tälle muodille uudestaan yhtään, nyt sitä alkaa jo arvostaa. Kivoja ja helppoja vaihtoehtoja koruille, jotka samankokoisina jo painaisivat ja olisivat kuitenkin edessä. Tykkään kauhesti näistä Effectin kuvioista ja etenkin tuo turkoosin ja kultaisen yhdistelmä on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Kauniita mulla on muutamia ebaystä tilattuja

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3