21. syyskuuta 2015

Berliini 07-2015

Heipä hei. Vihmerimmät ovat huomanneet blogin hieman jäätyneen sitten viime heinäkuun. Täällä käydään pieniä prosesseja siitä, mitä blogille tapahtuu. Kynsiharrastusta en aktiivisesti voi joka tapauksessa jatkaa ja kynsistä bloggaaminen jää ainakin nyt vähälle. Syynä on ihan perinteinen, arkinen ajan puute, elämä vie eteenpäin. Mitä koko bloggaamiselle käy, jäänee vielä vähän hautumaan. Tavallaan on inspiraatiota, mutta ei sitä aikaa niin paljoa kuin tarvitsisin. Lisäksi jatkuvat sairastelut vievät voimia arjesta.

Tähän väliin muutama otos heinäkuiselta Berliinin reissulta. Kuvat on otettu Canonilta lainaan saadulla Canon EOS M3-minijärkkärillä, joka oli loistava kaveri reissun päällä. Hyvä laatu, nopea reagointi, kääntyvä näyttö ja pieni koko. Tykkäsin todella!Ehkä jatkan bloggaamista lifestyleosastolla, ehkä en. Kuvaaminen on ihanaa. Uusi EOS 70D on ihana. Mutta pitää vielä miettiä. Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä erää.

6 kommenttia:

 1. Oh, upeita kuvia! ♥ Toivottavasti et ihan kokonaan katoa ja susta vielä jossain muodossa kuultaisiin, mutta ota nyt ihan oman arjen ja jaksamisen kannalta että miten on järkevintä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! <3 Ihan alkaa matkakuume nousemaan (tavan kuume onkin ollut jo viikon)! Älä vain lopeta kokonaan. Postaile silloin kun siltä tuntuu, ei paineita tämmöisestä ihanasta harrastuksesta. =) Ihastelen tuota sänkykuvaa (inspiroiduin)… Näyttää harvinaisen luksukselta.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihania kuvia! värikkyyttä ja elämisenmeininkiä! Lemmenlukosta tulikin mieleeni, että pitääkin käydä katsomassa, onko oma vielä paikoilllaan

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Ihana piristys valkoisen ja kylmän keskelle!! :)

  VastaaPoista
 5. Vau, mitä kuvia! Itse olin keväällä Berliinissä ja bongasinpa muutaman tutun kohteen sinun kuvistasi. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3