9. heinäkuuta 2015

Zoya Isa

Zoya Isa aiheuttaa minussa jotakin lyyristä - lakka on kuin huurrepukuun kietoutunut kissankello tai hopeisena hohtava kuunsilta elokuisen yön järvessä. Voiko kaunimpaa siniviolettia ollakaan?

 
Isa on minulle Paradise Sun -kesäkokoelman ehdoton helmi, suorastaan kuninkaallinen. Jossain vaiheessa yltiöpäistä violetti-ihastumistani tuli pieni stoppi vastaan, mutta NYT kyllä taas osui ja upposi.

Isan metallisen sinivioletin pohjan mikrohelmet välkehtivät ihanasti pinkin ja turkoosin (vai hopean?) sävyissä. Lakan pohjasävy on hyvin kylmä, mutta kuitenkin selkeästi violetti (minusta), vaikka jotkut julistavat sävyä siniseksi.

Peittävyys ja levittyvyys napakymppi, 2 helppoa kerrosta ja täysin peittävä täydellinen lopputulos. En vaan pääse noiden mikrokimalluksien upeudesta yli *-*Pitihän komeus sotkea vielä leimoilla, mutta nämä peruskynnet saivatkin kivasti kehuja "taviksilta" livenä :) Ainakin sävy-yhdistelmä on varmasti monen mieleen ja tuli jopa tilaus hääkynsien tekoon (varauksella "JOS meen koskaan naimisiin...") :D Leimauslaattana MoYou London Explorer 03.

Mitä silmänne sanovat: Onko Isa violetti vai sininen?
*lakka saatu blogiyhteistyöhön

5 kommenttia:

 1. No sun kuvissa näyttää ainakin ihan selvästi violetilta, vaikka tällaiset sävyt saattavat kyllä olla tosi vaikeita saada kuvattua oikein. Tosi ihanan sävyinen lakka ja kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 2. Violetilta näyttää kuvissa :) aivan upea lakka!

  VastaaPoista
 3. Hmm, ehkä Isa onkin blurple eli jotain sinisen ja violetin väliltä? Ekassa kuvassa näyttää siltä että lakka on violetti, mutta leimojen kanssa se näyttäisi olevan sininen. Väristä en siis tiedä mutta lakkaus on kaunis ;)

  VastaaPoista
 4. Wautsi, upea lakka ja lakkaus! Sävyä kyllä vaikea määritellä :) Ja hei, millä valkoisella oikein leimaat kun noin siistiä jälkeä tulee? :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3