28. joulukuuta 2014

Zoya Thea


Joulunvietosta on kotiuduttu ja huomenna pitäisi palata vajaalle viikolle töihin. Tähän väliin esitellään yksi upeus Zoya Wishes -holidaykokoelmasta: Magical Pixie Dust -koostumusta edustava Zoya - Thea*. Thea on syvänvioletti höystettynä monilla pienillä eri sävyvivahteiden glittereillä.

Thea ei kuivu ihan mattapintaiseksi, kuten monet hiekkalakat ja mielestäni Thea tuleekin kauneimmin esiin kiiltävän päällyslakan kanssa. Kuvissa kolme kerrosta ja päällyslakka.

Nimettömässä valkoinen aksenttikynsi sulkadecalilla ja glitterlakalla kuorrutettuna. Aksenttikynsillä halusin Thealle jotain kontrastia, kun tein kynsiä Sokoksen kynsilakkausiltaan, josta Mirka ja Annie ovat blogeissaan enemmän raportoineet.


Thea on aikamoinen kimallepaukku ja sopii täydellisesti myös uuteen vuoteen. Nyt jäi harmittamaan, etten valinnut myös Thean sinistä siskoa Noria testailtavaksi, koska itse satun tykkäämään näistä märemmäksi kuivuvista pixie dusteista :)

* Saatu maahantuoja NailCityltä

10 kommenttia:

 1. Nätit :3

  Nyt kannattaa vielä ostaa Pixie Dusteja kun niitä vielä saa! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kynnet ja ihanan kimalteleva lakka :)

  VastaaPoista
 3. No heiheihei, ei saa pihistää tietoa! Mikä on tuo nimettömän glitterilakka? Aivan hurmaava sekin nimittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, totta, tämä faktahan puuttuu vallan! Nimetön glitterkuorrutettu OPI Snow Globetrotterilla, pohjalla GT:n valkoinen.

   Poista
 4. Tämä on kyllä kaunis lakkaus, yksinkertainen mutta upea! :) Thea on niin nätti <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3