11. joulukuuta 2014

The Body Shop joulukalenteri: Luukut 9, 10 ja 11

Nyt menemme eteenpäin aikamoisella pikakelauksella, kun pari päivää kalententeriluukkuja jäi välistä. Ja koska näyttöni suvaitsee nykyisin käynnistä vaivaisella puolen tunnin viiveellä, menee aamuisin sekin muokkaus- ja bloggausaika ihan hukkaan.

 
9-luukusta tuli
Strawberry Hand Cream
30ml | 6,50€
Käsivoide on mieluisa tuote (vaikka tuleekin jo toista kertaa), mutta se mansikan tuoksu... miksi? En viitsinyt korkata purtiloa vielä, josko luovuttaisin sen jollekin enemmän tuoksua arvostavalle, vaikka tämä on niitä ainoita toivottuja tuotteita (siis käsivoide), joita kalenterista so far on putkahtanut.


Arvelinkin, että seuraava TBS:n uutuustuote löytyy kalenterista ennemmin tai myöhemmin.


10. luukusta tuli
Color Crush -kynsilakka, 120 Relish The Moment
6.8ml | 8,80€


Ja tämän päivän luukusta saimme taas ihastella tuttua sydänsaippua, onneksi sentään vihreänä - ilmeisesti Glazed Apple -tuoksuisena tällä kertaa.

11. luukusta tuli
Vihreä sydänsaippua

Vähän on ollut pettymyksen sivuääniä TBS:n kalenterin kanssa tähän mennessä. Vielä pieni toivonkipinä on, että loppua kohden tuotteetkin paranevat, mutta pessimisti-minä on varautunut kuitenkin pettymään.

6 kommenttia:

 1. Mietin hetken, että oisko pitänyt hankkia tää samainen kalenteri, mutta oon aika samoilla linjoilla sun kanssas noista tuotteista, että... ei harmita ainakaan, että jäi ostamatta. :-D Toivon silti sunkin puolesta, että sieltä tulis vielä jotain muutakin kivaa kuin yksi käsirasva!

  VastaaPoista
 2. Kääk, oikeesti jo kolmas saippua?! Sentään eri värinen tällä kertaa... :D Toivon todella että tästä eteenpäin tuotteet vaan paranee toistensa jälkeen, ihan vaan jo kaikkien kalenterin ostaneiden puolesta!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä täällä! Kalenteri on kuitenkin sen verran kallis, että sieltä toivoisi muutakin kuin jämä tuotteita ei niin toivotuissa mauissa. Toivotaan parasta , että jatkossa tuotteet paranisivat!

  VastaaPoista
 4. Veikkaan, että tulet pettymään :D Tiedän sisällön, koska TBSn myyjä... Ja ei mitään maata mullistavaa ole tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sen kalenterin sisällön tiedä ihan jokainen, joka on kalenterin takapuolelta sen lukenut ;)
   Suosittelen pettyneitä siis jatkossa tutkimaan tuotteiden sisällysluettelon ennen ostopäätöstä :) Jos tuntuu että tuotesisältö ei miellytä, niin ei ole pakko ostaa ja ei ainakaan tarvitse sitten pettyä turhaan. Kaikkia ei voi kuitenkaan aina miellyttää ja mitä tahansa tuotteita kalenteriin olisikaan laitettu, olisi jollain valittamista varmasti aina!

   Kolme palasaippuaa on joo vähän tylsää, mutta onhan siellä niitä arvokkaampiakin juttuja tulossa vielä, ja paljon varmasti kivoja juttuja sellaisillekin joille Body Shopin tuotteet eivät ole vielä niin tuttuja :)

   Poista
 5. Täytyy kyllä kans sanoa, että ei hirveästi harmita etten kyseistä kalenteria ostanut, aika pliisuja tuotteita :/

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3