21. joulukuuta 2014

Zoya Savita stamped with Zoya PrimEn olisi uskonut ihastuvani tässä mittakaavassa mattakynsilakkaan, kunnes Zoya Mattevelvet -kokoelman violetti upeus, Savita*, päätyi kynsilleni. Lakka suorastaan liukui kynnen päälle ja kuivui uskomattoman smoothiksi, himmeän kiiltäväksi pinnaksi. Savitassa on keskitumma, melko lämmin, mutta päivänvalolamppujen alla kylmempään taittava violetti pohja ja pinkkiä, sekä aavistus kultaista shimmeriä, joka upeasti vilkkuu valossa. Hyvin monivivahteinen koostumus! Siveltimenvedot jäivät kevyesti näkyviin, mutta ei mitenkään häiritsevästi.


Jo itsessään Savita olisi riittänyt kauneutensa vuoksi, mutta Zoya Wishes -kokoelman raikas sinivioletti, metallinen Prim* suorastaan huusi päästä leimattavaksi ja osoittautui mainioksi siihen hommaan. Etukäteen pidin Primiä holidaykokoelman kiinnostavimpana lakkana ihan jo sen Hungergamesiin viittaavan nimen vuoksi. Eikä lakan herkkä hopeanhohtoinen sävy kyllä huonosti kuvaa sen nimikkohahmoansakaan.

Pidin kovasti tästä matan ja metallin yhdistelmästä ja väreinä Savita tekee Primin kanssa makuuni käyvän oikein sopusointuisan liiton.

* Zoyat saatu maahantuoja NailCityltä


Ornamenttimainen leimauskuvio löytyy MoYou London - Kaleidoscope 09 -laatasta, joka pääsi näihin kynsiin ekan kerran käyttöön.


Leimojen kanssa vai ilman?

4 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3