19. joulukuuta 2014

#ablecaw 14 Week 14: Old Manicure Revisited


Uudelleen toteutetut kynnet on aiheena kiva, mutta haastava minulle siksi, että minulla tätä manikyyrihistoriaa ei ihan pilvin pimein ole. Kyllä sieltä jotain sentään löytyi, kun kaivoin blogista vanhat miittikynnet, joista pidin silloin kovasti. Tituleerasin kynnet merenneitohenkiksi ja ne ovat huhtikuulta 2013, eli jo 1,5 vuotta vanhat. Pohjalla iki-ihana turkoosi Color Club - Blue Ming ja päällä jotakin semi-isoja läpikuultavia hexaglittereitä. Tuo sama purkki on vieläkin ainoita glittereitä, joita omistan, eikä kyllä montaa kertaa ole tultua näidenkään  kynsien jälkeen koskettua glitterpurkkeihin... until now.


Nämä kynnet olivat siitäkin mukava toteuttaa, että vinoranskiksia tai ranskiksia ylipäätään tulee tosi vähän harrastettua. Halusin pohjalle jonkun hohtavan juhlateemaan sopivan sävyn ja eikös Zoya - Dream sitten huudellut taas lakkalaatikon perukoilta. Olisi siellä monta muutakin kaunista, kimaltelevaa ja sädehtivää, mutta kun Dream on jotenkin niin talvilakka.

Glitteriksi valikoin Meikit Heavenilta saadusta Peggy Sage - Glitter Mix-tornista hopeaholograafiset pikkuhexagonit. Hieman hermoja raastavampaa asettelua kuin nuo isosiskot vanhassa manissa, mutta dotting tool auttoi ja lopulta selvisin aika pienellä sotkulla.

Aika kivan kuolemankalmanväriset sormet muuten... Sininen on hankala -ehkä vaikein- kuvattava kynsilakkaväri. Ihoni sävy viettää voimakkaasti keltaiseen kylmän kirkasvalolampun alla ihan livenäkin, kuvissa enemmän ja sinisen lakan kanssa vielä voimakkaammin. Kun kuvista yrittää neutralisoida keltaista, tilalle saa verettömät ja valkoiset hohtavat nakit. Näytön vaihtaminenkin vähän sotkee oikean sävyn tulkintaa.


Sininen hololakka Zoya - Dream
Glitterit Peggy Sage - Glitter Mix Fiesta*

*saatu maahantuojalta13 kommenttia:

 1. Dream <3

  Tykkäsin kovasti tuosta alkuperäisestäkin silloin miitissä (huh, onko siitäkin jo noin kauan!), uusintaotos on todella upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja luulin vielä, että se oli ensimmäinen miitti, mutta ekahan meillä oli jo aiemmin talvella. Kylläpä aika menee ja onneksi taidot kehittyy :D

   Poista
 2. Muistan nuo vanhat versiot niin hyvin, nyt on kyllä kummatkin kauniiita versioita! :) Tuon Dreamin ihanuutta ei kyllä voi tarpeeksi korostaa, itse olen yrittänyt vähän olla nostamatta sitä ihan joka kerta laatikosta kynsille mutta vaikeaa se on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäversioista talviversio :) Jostain syystä se Dreamin upeus sieltä käteen sattuu :D

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet! (: Ja vitsi toi Dream on upee!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3