21. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 14: Place To Be

Nämä kynnet eivät ole paikasta, jossa haluaisin tällä hetkellä olla tai matkustaa jouluksi. Nämä ovat paikasta, jota ajatellessa tulee monellakin tapaa ristiriitainen olo: Luonnon upeus, loppumaton tuulinen ranta, isot aallot, mieletön auringonnousu ja värit. Ja sadat pilvenpiirtäjät rykelmittäin. Toisaalta se ihmeellisyys, se australialaisuus, uusi jännä ja hieno paikka ja toisaalta kylmyys, käyttörahojen vähyys ja pieni koti-ikävä. Sellainen kuva tulee, kun ajattelen Surfer's Paradisea Australiassa.liukuvärissä
keltainen lakka OPI - I Just Can't Cope-Acabana
oranssi hololakka ILNP - Atomic Sherbet
oranssi lakka Zoya - Arizona
turkoosi hololakka ILNP - Music Box
vaaleansininen lakka Zoya - Kristen
tummansininen lakka China Glaze - First Mate

mustat maalaukset Zoya - Willa
(joiden päällä ILNP - Atomic Sherbet'iä)

 

Vietimme viime kesän Australian reissullamme 3 yötä Gold Coastilla. Olimme siis tulleet Papua-Uudelta-Guinealta suunniteltua aiemmin viettämään aikaa Ausseihin ja keski-Australiassa vallitsi armoton talvi. Joka lähinnä ilmeni tietenkiin kylmänä viimana ja merivetenä. Päivälämpötilat olivat noin 15 asteen luokkaa, mutta illalla kaipasi jo villasukkia.

Surfer's Paradise on ranta-alue Gold Coastin "kaupungissa" (ei siis oikea kaupunki, vaan asukaskeskittymä), joka on nimensä mukaan surffareiden unelma 65 kilometrin rannallaan ja huimilla aalloillaan. Vedessä ei vain montaa lautaa saati uimaria näkynyt talven vuoksi. Tämä oli totaalisen väärä aika tulla Gold Coastille. Haluan sinne uudestaan parempana ajanakohtana surffilaudoin ja road trip -porukalla varustettuna :)


Viimeiset kuvat ovat viimeiseltä päivältämme Surfers Paradisessa, kun laitoimme herätyskellot viideksi soimaan ja hipsimme rantaan ottamaan auringonnoususkuvia. Muistan, kuinka olimme kiskoneet päälle kaikki vaatteet, mitä rinkoista löytyä saattaa.  Tarvoimme syvässä hiekassa, katsoimme kaupungin heräävän pikkuhiljaa muutamien lenkkeilijöiden ilmestyttyä rantakuvaan ja kuun väistyvän pilvenpiirtäjien taa. Pilvet valtasivat horisonttia ja näytti siltä, että emme näekään auringonnousua. Vaan sieltä se lopulta pilkahteli ja loi pitkiä säteitään ympäri rantaa. Sellaisena minä muistan Gold Coastin, vaikka aikamoinen Cold Coast se sillä hetkellä oli.

Reissukuvat on otettu Canon EOS 70D:llä, jonka sain reissuun Canonilta lainaksi.8 kommenttia:

 1. Wau.

  Mutta "allot" XDD

  VastaaPoista
 2. Todella upeat kynnet, se tunnelma joka noista kynsistä tulee ... uskomattomat.

  VastaaPoista
 3. Ooo... mitä ihania rantakuvia Australiasta! Ja sopii oikein oivallisesti kynsiin, jotka ovat myös onnistuneet. :)

  VastaaPoista
 4. monet tuollaiset kuviokynnet on ihan hienoja, mutta en ole koskaan törmännyt niin hienoihin, että olisin jaksanut itse perehtyä siihen, kuinka niitä tehdään, saati opetella. mutta nuo! aivan uskomattoman mageet! (hehe, onpa vähän retroilmaisu :D) aivan mielettömän hienot. miten noi on tehty? oletko vain näpertänyt noi pikkukuviotkin ihan käsityönä? olet kyllä taitava! löytyykö netistä ohjetta, ja millä hakusanoilla kannattaisi etsiä? :D kun etsin city skyline nails tutorialilla, niin tuli aika palikkaversioita... ehkä pitää vain harjoitella että pääsee noin hienoon lopputulokseen?

  heh, kuten huomannet, niin innostuin aivan täysin ja tuollaista on päästävä kokeilemaan, tosin eri värimaailmalla ja eri kaupungilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä piti kaksi kertaa miettiä onko kommentti sarkasmia, mutta siinä toivossa että ei ole, vastaan tosissani :D Kynnet on siis tehty ihan liukuvärjäämällä pohja meikkisientä apuna käyttäen ja päälle ohuella koristelusiveltimellä maalattu mustia blokkeja, joiden päälle vielä aavistus shimmerlakkaa. Liukuväritutoriaaleja löytyy varmasti Youtubesta, mutta avain noihin mustiin siluetteihin on lähinnä vain ohuessa siveltimessä, jolla sitten saa mieleisensä muotoisia asumuksia tai vaikkapa puita väkerrettyä :)

   Poista
  2. ei ollut sarkasmia missään nimessä, harmi jos onnistuin siltä kuullostamaan :D en vain ole mikään kynsiharrastaja, siksi tyhmä kysymys - mulle ihan tavallisen lakkauksen tekeminen siten, ettei lakkaa menisi sormillekin, on hieman haastavaa.. :)

   pitää kokeilla siis ohuella siveltimellä. nuo yksityiskohdat vaan näyttää jotenkin niin hienovaraisilta, että ne näyttää tosi vaikeilta tehdä, esim. nuo siniset viirut yhdessä pilvenpiirtäjistä. ilmeisesti nuo pienet pisteet rakennuksissa ovatkin sitten glitteriä, se selittää paljon :)

   kiitos vastauksesta!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3