3. syyskuuta 2013

sokerikuorrutetut kynnet by IsaDora

Sokerilakka, keijupölylakka, hiekkalakka - mitä näitä nyt on. Karheapintainen tekstuurilakka on kuluttajat saavuttanut muoti-ilmiö siinä missä graffitilakat aikoinaan. Miksi graffitilakat tuntuvat kuin joltain ysäriltä jo? :D

Minulle tarjoutui mieluinen tilaisuus päästä kokeilemaan sokeripinnotteisia syysuutuuksia IsaDoralta. Sain valita testattavaksi suosikkisävyjäni yhdeksän lakkasävyn IsaDora Sugar Crush -kokoelmasta. Minua eniten miellyttivät 130 Pool Crush, 106 Purple Crush, 124 Coral Crush, 128 Ocean Crush ja 126 Sky Crush.


Kokoelmaan kuuluu vielä hopeinen 100 Diamond Crush, pinkki 106 Pink Crush, punainen 122 Love Crush ja turkoosi 110 Turquoise Crush. Koko kokoelman kirjon voi vilkaista IsaDoran sivuilta.

Miltä sokerit näyttävät kynsillä? Seuraavassa hieman osviittaa siitä. Nämä swatchikuvat on kuvailtu kahden viikon aikana hieman erilaisissa valo-olosuhteissa.

 Isa Dora Sugar Crush - 130 Pool Crush




Isa Dora Sugar Crush - 104 Purple Crush


 Isa Dora Sugar Crush - 124 Coral Crush




IsaDora Sugar Crush - 128 Ocean Crush

 


IsaDora Sugar Crush - 126 Sky Crush



Sugar Crushit ovat mutkattomia. Pigmentti on voimakas, pinta sokerisen karhea ja mattainen, glitteri välkehtii. Levittäminen leveällä IsaDoran siveltimellä on jotenkin vielä helpompaa kuin perus-värilakan kanssa. Lakkojen poistamisessa taas on työtä, kuten glittereissä tuppaa olemaan, mutta vaiva kompensoituu kestävyydessä. Ei lähde, vaikka haluaisit :D


Pullossa on tavaraa 6ml ja hinta on 8 euron paikkeilla.

Liuskottuvakyntisenä pidän erityisesti tekstuurilakkojen silottavasta sivuvaikutusesta, sillä kynsien epätasaisuudet häivyttyvät kuorrutteen alle. Jokaisessa saamassani sävyssä on hieman erilainen sävykoostumus. Esimerkiksi Pool Crush on jämptisti tumman sähkönsininen, kun taas Ocean Crushissa vilahtelee sinisen joukossa kultaisen turkoosia kimalletta.

Omaksi suosikikseni valikoitu ihana vaaleansininen Sky Crush, jonka koostumuksesta löytyy isompiakin glitterhippusia. Todellinen jääprinsessalakka!

Pakko myöntää, että olen joskus saattanut muutaman jakson (tasossa 89) pelata koukuttavaa Candy Crush Sagaa, joka vääjämättä pulpahti mieleeni ensi kertaa kun kuulin IsaDora Sugar Crush -kynsilakoista. Pelissä hurmaava miesääni tokaisee "Sugar crush!" kun kentän saa läpi. Tämä ei suinkaan ollut negatiivinen huomio, mutta mietin, onko nimeämistilanteessa hoksattu tätä yhtymää :) Eipähän siinä, Sugar Crush -fani monessa mielessä.

Löytyikö suosikkisävyä?
Miellyyttääkö karhea tekstuuri kynsilakoissa teitä? 
Löytyykö omasta lakkalaatikosta jo sokerilakka poikineen?

18 kommenttia:

  1. Sokuria sokuria, kikolta löytyy ja yksi p2 myös..
    Mäkin pelaan tota mutta enpä ole tuota hoksannut aiemmin vaikka näitäkin lakkoja olen himoinnut :D

    VastaaPoista
  2. Itekki ihastuin tohon Sky Crushii. Tosi kauniin värinen. Ite omistan kaksi golden rosen holiday lakkaa 51 ja 63. Kauniita väriä. :)

    Jotenkin hiekkalakat eivät tartu koskaan mukaan. Nuo kaksi oli tullut miittikassissa ja niihin ihastuin, mutta ei vain tuu osteltuu hiekkalakkoja. Muiden blogeissa kyllä ihastelen aina tekstuureja. :D

    VastaaPoista
  3. coral crush on niin kaunis!! heti kun sen kaupassa näin niin oli pakko saada.

    VastaaPoista
  4. Hih, juuri eilen kans kirjoittelin blogiini tuosta Sky Crush-sävystä, se on aivan mielettömän kaunis! Koko sarja on kyllä todella herkullinen. ♥

    Noora
    http://curiousnoora.refashion.fi

    VastaaPoista
  5. Wau, kaikki sävyt on ihania mutta sama nousi ykköiseksi kuin sulla eli Sky Crush.
    Tulee mieleen just talvinen jääprinsessa <3 :)

    VastaaPoista
  6. mulla on tuota sarjaa hopeainen lakka. Sain lahjaksi ja tykkäsin kovasti. Kokeilin päälle myöhemmin mustaa graffitilakkaa, lopputulos oli ihan mahtava!

    VastaaPoista
  7. Kauniita sävyjä ja itellä ei viel yhtään hiekkalakkaa ehkä jossain vaiheessa testaan

    VastaaPoista
  8. ocean crush on ihana, ihan pakko kokeilla, noi kaikki näyttää niiiiin kivoilta :)

    VastaaPoista
  9. Tuo Sky Crush on niin ihanan näköinen! Mulla tulee mieleen jotkut enkelin siivet. :D Hinta on tosin niin suolainen, että taitaa jäädä ostamatta. Mutta voihan sitä aina muiden kynsillä ihastella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta suolainen......???? Siis näähän maksaa sellaset hurjat 7-8€ kpl.........

      Poista
  10. Ihania sävyjä, ihan mun tyylisiäni! Harmi vain, että nämä hiekkalakat ei vieläkään sytytä mua. Yhyy!

    VastaaPoista
  11. Nämä ovat kyllä niin upeita! Pyörittelin tällaista käsissäni Citymarketissa yhtenä päivänä ja olisi tehnyt mieli ostaa, mutta jätin vielä kauppaan. Ihanimmasta päästä oli minustakin tuo Sky Crush, ihan huikea!

    VastaaPoista
  12. Kiitos KAIKKI ihanista kommenteista! Olenkohan koskaan saanut näin paljon kommentteja yhteen postaukseen... Jokatapauksessa lähteneet lukijat harmittavat paljon vähemmän, kun saa näin paljon vastakaikua blogissaan :D

    VastaaPoista
  13. Vaikka luen tätä blogia, en oo ikänä ollut kynsilakkaihminen enkä ole niistä osannut innostua. Paitsi tosiaan vain muilla ihailla. Mutta onpas nämä kauniita, nyt pelkään että olen aikeissa ostaa tuollaisen! :o oceanin tai korallin.. Mutta järkyttävän kaunis tuo sky! Ei tosin ittellä mutta ainakin kuvassa!

    VastaaPoista
  14. Ihanan herkullisia lakkoja :) coral crush näyttää ihanan hehkuvalta ja herkulliselta ja sky crush taas sopisi loistavasti talvipäiviin... Itsellenikin tuli ihan jääprinsessa-olo tuosta lakasta! Vaikuttaa muutenkin hauskalta nuo karheapintaiset lakat, tosin juurikin tuo lakan poishinkkaaminen kauhistuttaa jo etukäteen :D

    VastaaPoista
  15. Noi on ihania lakkoja, itse oli pakko hommata tuo Coral Crush :)

    VastaaPoista
  16. Loistavia ja ihania lakkoja. Itellä on Ocean Crush (suosikkisävy), Diamond Crush (toinen suosikki, parasta aikaa kynsissä), Pool Crush ja Coral Crush.

    Pool Crush ainakin näistä toimi kynsillä pisimpään. Ei ois viikonkaan jälkeen halunnu lähtee pois millään :P
    Ja meen äitin varpaissa Ocean Crush on pysynyt virheettömänä jo pyöreesti kuukauden.

    Yllättävän hyvin lähtee pois, kun sitä alkaa pois ottamaan ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3