25. syyskuuta 2013

IsaDora Gel Eyeliner waterproof

IsaDoran syysmeikkikokoelmaan kuuluu Color Chock -huulilakkojen lisäksi uutuustuote: Gel Eyeliner waterproof -rajausväri. Nimensä mukaisesti tuotteessa ei ole nestemäinen, vaan geelimäinen koostumus. Rajausväri on pakattu mustepulloa muistuttavaan muotoon ja sivellin löytyy avattavan varren sisältä.

Värivaihtoehtoja on neljän sävyn verran: Black 01 (valikoimaan jäävä sävy), Dark Brown 02 (valikoimaan jäävä sävy), Aubergine 05 (kausisävy) ja Midnight Navy 07 (kausisävy). Sain kokeiltavaksi sekä luumuisan kausisävy Auberginen, että jokatytön vakkarisävyn mustan.

koko 3g | suositushinta 18,60€
Olin yllättynyt kuinka smoothisti väri liukuu luomelle. Hieman pintaa syvemmältä värillä saa kertavedolla  voimakaspigmenttisen rajauksen. Väri ei sotke, eikä se levahda ympäri nassua kun aivastaa kesken meikkauksen. Saatan nuhruta vaikka koko työpäivän käsi poskella, välillä silmiä hieraisten ja töhöttyen ja  rajaukset eivät valahda silmänalusille. Tuote todella kestää luomella meikinpesuun asti. Plussana vielä se, että vaikka kyseessä on vedenpitävä rajaus (=ei sotke luomivakoa), niin se myös lähtee normaalilla silmämeikkiputsarilla.

Kestävyyden lisäksi yksinkertainen ominaisuus teki IsaDora Gel Eyelinerista käytetyimmän rajaukseni: Sävy nimeltä Aubergine 05. Mielestäni violetti imartelee ruskea- ja vihräsilmäisiä ja tämä sävy tuntui silmilleni aivan nappivalinnalta. Aubergine ei ole kovan musta, eikä kiian kirkas sähköinen violetti tai taas liian haalea lila. Se on hyvin tumma, mutta selkeästi luumuun taittava. Kukaan ei ole huomannut, että olen käyttänyt eri väristä rajausta, mutta jos joku kommentoi silmiä erityisen kauniiksi heti ensimmäisenä testipäivänä, on värissä ainakin minun mittapuullani jotain spesiaalia.Musta Black 01 on aavistuksen voimakaspigmenttisempi ja kosteampi koostumukseltaan kuin violetti.


En silti hylkää täysin nestemäisiä rajauksia. Vaikka geelillä saa sharppiakin jälkeä, on lopputuloksessa hivenen smokeymainen fiilis. IsaDora itseasiassa vinkkaa, että Gel Eyelinereilla saa näyttävän smokeyn kun rajausta pehmentää.


Millaista koostumusta teidän eye linerit ovat?
Entä sävyt, onko musta ainoa oikea?

10 kommenttia:

 1. Mie oon useasti miettinyt noita geelimäisiä eyelinereita, mutta ikinä en oo saanu aikaseks testattua. Oma luottoeyeliner on se Yves Rocherin tussieyeliner, joka on ihan paras! Ainut miinuspuoli siinä itselleni on se, että se kuivaa aika nopeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kaikki tussimalliset eyelinerit kuivahtaneet nopeasti, mutta niillä kyllä saa ihanan skarppia jälkeä!

   Poista
 2. Sain testiin tuon Auberginen,ja tykkäsin siitä ihan hirveästi! En ole supernestemäisten rajausten kaveri,joten tuo oli sopivan geelimäistä makuuni. Silti tunnun aina sortuvan rajauskyniin niiden helppouden takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, toinen Auberginefani! :) Tämä vähän erikoisempi väri oli kyllä positiivinen yllätys valikoimissa. Lisäksi tietenkin tuo geelimäinen mainio koostumus.

   Poista
 3. Ihanat rajaukset <3 Oon yhden merkin geelieyelineriä käyttänyt ja se ei pysynyt yhtään mun luomilla, joten jäin käyttämään tussirajausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä olikin geelilinereissa ensimmäiseni, joten ei olekaan vertailukohtaa. Waterproof kyllä takaa pitkän pysyvyyden :)

   Poista
 4. Kiitti vaan, joudun nyt ostamaan tuon Auberginen! ;) Geelirajaus on tän hetken lempparini lopputulokseltaan ja vihertäväsilmäisenä innostuin nyt tuosta sävystä..

  VastaaPoista
 5. Sinulle on kesäkuvahaaste! :) http://mella-lili.blogspot.fi/2013/09/kesakuvahaaste.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3