19. syyskuuta 2013

IsaDora Color Chock glossy lip stain - 5 sävyä

IsaDora lähetti syksyn meikkejä kokeiltavaksi ja ensimmäisenä kuvaussessioon pääsivät Color Chock Glossy Lip Stain -huulimeikit. Color Chock lip stainit ovat huulilakkatyyppisiä, pitkään kestäviä, voimakaspigmenttisiä mahtailevan kiillon antavia huulimeikkejä.

Huulikiiltouubi pitää sisällään 4ml tavaraa ja niitä saa viidessä eri sävyssä: 48 Chic Coral, 50 Diva Pink, 52 Foxy Fuchsia, 54 Cabaret Red ja 56 Vintage Wine. Suositushinta 13,90€


Pidemmittä puheitta, tässä osviittaa miltä värit näyttävät allekirjoittaneen huulilla. Pahoittelut koko näytön peittävistä lärveistäni/leuoistani etc. Sävymaailmat kuvissa vaihtelevat hitusen, oli melkoinen urakka koetaa saada jokainen väri tallentumaan niin autenttisena kuin mahdollista. Jossain vaiheessa tuntui siltä, että jokainen puna näyttää identtiseltä, mutta näin jälkikäteen katsottuna kyllä jotain vivahteita on havaittavissa :)

Haha tää on kyllä ihan överivärikäsitelty. Plus en ymmärrä tätä mun stailausyritystä.

Voisin kirjoittaa kilometripostauksen itsensä kuvaamisen vaikeudesta. Puolet otoksista eivät ole tarkkoja, puolessa olen ihan väärässä kohtaa, puolessa on joku maailman urpoin älykkyyden riemuvoitto -ilme päällä ja kun ne 3/500 kuvasta on jotenkinkuten siedettävä, on pakko valita niistä joku ja itkeä kun meni taas puolet päivästä parvekkeella apinoidessa "upean" kuvasaaliin vuoksi.

 Kaikki yhes koos:


No mitäpä tykkäätte? Löytyikö suosikkisävyä?
// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

11 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita oot saanut testiin ja kauniita sävyjä.Vielä kauniimpia sun kuvat =)

  VastaaPoista
 2. hitto kun ovat kivan värisiä kaikki! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana Chic Coral! Täydellinen sävy! <3

  VastaaPoista
 4. Diva Pink taitaa olla oma suosikki. Kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania, kiva kun markettimerkeille on tullut nyt lisää näitä huulilakkoja :) Omat suosikit huulilakoista on ehdottomasti YSL:n omat! Pysyvät kuin tauti ja aah. Niin ihania :)

  VastaaPoista
 6. Voi mä haluan näitä!! Swatchasin näitä Ruotsissa (köh, Haaparannalla) ja ihastuin :)

  VastaaPoista
 7. Voi, että mä ihailen aina näitä sun kuvia! Nämä ovat taas aivan älyttömän upeita! Sulla on silmää. Ja joo, tuotteetkin näyttävät kivoilta ;)

  VastaaPoista
 8. Kamoon hei, blogisi on kiva, olet nätti ja kuvasi näyttäviä. Itse bloggaajana varmasti huomaat omissa kuvissasi kaikki pienet/olemattomat "virheet" mutta olet myös varmasti paljon kriittisempi itsesi suhteen kuin blogisi lukijat. On siis aivan turhaa kirjoittaa vähättelevästi postauksistaan tai kuvistaan tai esim. pyytää anteeksi "koko sivun peittäviä lärvejään", koska kyseessä kuitenkin on sinuun itseesi henkilöityvä kauneus-/muotiblogi. Ei kai pitäisi olla yllätys, että juuri sinua lukijat todennäköisesti ovat silloin tulleet katsomaan. Anteeksipyytely vaikuttaa lähinnä teennäiseltä ja huomionhakuiselta ja on pitemmän päälle rasittavaa sekä jopa lukijoita aliarvioivaa. Se vie huomiota ja mielenkiintoa varsinaiselta asialta. On hankala innostua postauksistasi, jos itse olet jo ensin lytännyt ne.

  Tämä nyt oli vähän tällainen tough love -kommentti. Blogisi on hyvä ja ihan syystä näin suosittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Olet aivan oikeassa etenkin tämän postauksen kohdalla, että kirjoitan paljon negatiivissävytteisesti kuvistani. Tapani on todennäköisesti ennakoiva puolustusmekanismi "mitä sä tämmösiä rumia naamojas postailet" -kommentteja/ajatuksia vastaan, jotka tietysti epävarmalle bloggaajalle ovat maailmanloppu ja todiste surkeasta blogista. Ilmaisu "Koko sivun peittävä lärvi" tuli tässä tapauksessa siitä, että en osannut kuvaustilanteessa ajatella uutta ulkoasua, jossa kuvat ovat vähintään 800px leveitä ja kuvien rajaukset tarpeettoman tiukkoja näin suurelle pystykuvalle, vaikka sitä huulipunaa esitelläänkin. Epävarmuutta kirjoittajan päähän aihettaa moni tekijä. Varmastikaan ryhtiliike julkiselle itsekritiikilleni ei ole pahinteeksi ja otan tästä opiksi. Tämä sinun tough love on rohkaisevimpia kommentteja, joita olen blogiini saanut.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3