29. heinäkuuta 2013

maalaisromanttiset häät


Jälleen yksi kaunis hääpäivä saatu viettää tunnelmoiden, herkistyen ja herkutellen. Jopa yksi ekstempore-lauluesitys heitetty ja todettu että ei tarvitse toiste heitellä :D

Käsitöitä ja yksityiskohtia arvostavana tyyppinä kiinnitän juhlissa askarteluihin, kukkiin ja koristeluihin aina (luvattoman) paljon huomioita. Hääteema oli selkeästi pitsinen ja maalaisromanttinen, todella kauniita yksityiskohtia ja kokonaisuuksia. Hääpaikkana toimi vanha uittotupa, joka rantoineen ja rustiikkisine puitteineen sopii maalaisromanttikkafiilikseen täydellisesti. Tälläkin kertaa koristelut ja teema oli aivan hääparin näköinen :)





Sain vihdoin vaihtaa hetkeksi korallimekon johonkin muuhun, nimittäin poimin alennusmyynneistä 10 eurolla vähän erilaisen juhlatamineen. Pienen kavennuksen jälkeen musta mekko istui paremmin, mutta hieman avoinaiselta se kieltämättä selän aukon ja pituuden (tai siis lyhyyden) takia tuntui. Kuorrutin mekon sinivalkoraidallisella jakulla ja olin kokonaisuuteen tyytyväinen. Herra mätsäsi rusetin mekkooni ja minä mätsäsin kynnet herran taskuliinaan.

Otsahiukset karkuteillä.

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa sivunutturaa hiusvalkin avulla ja ihan mukavasti se parin klipsijatkeen kanssa asettui. Halusin asustaa kaulakorun sijaan mieluummin näyttävillä korvakoruilla ja BikBokista löytyikin tarpeeksi näyttävät ja blingit yksinkertaisen asun säväyttäjät.

Kuvailin useamman tovin kauniissa rannassa muita häävieraita, mutta tietenkin ne omat asukuvat jäävät aina pikaisesti räppäistyihin "onkonytpakkokuvata-enosaa-enjaksa"-sötöksiin. Hovikuvaaja palkataan...




On aivan pakko mainita myös juhlien mielettömästä ruokatarjoiluista. Tarjolla oli runsas karkkibuffet (ja kunnon salmiakkeja ), sekä yöpalaksi McDonalds'in juustohamppareita ja skaala erilaisia subeja. Voisin kuvitella, että erityisesti pitkämatkalaiset ja aamupalattomat (kuten allekirjoittanut) arvostavat sellaista elettä, vaikka itse juhlaruokakin oli vertaansa vailla.

Mustachhio kuittaa.

PS. Kartoitus blogien seuraamisesta Facebookin kautta jatkuu. Sivupalkista löytyy pikakysely :)

18 kommenttia:

  1. Tosi nättinä olet jälleen ollut =)

    VastaaPoista
  2. oo kuinka ihanasti tuo mekko sulle istuu! mulla se näyttäisi siltä kuin olisi maailmaakin suurempi lantio. tämän vartalotyypin ihanuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan ollut aiemmin pokkaa edes sovittaa jotain trikooslurppi-mekkoa, joita H&M:t on pullollaan. Liekö sitten tuo peplum-röyhelö, joka hämäsi mut ostamaan tämän. Perustelin itselleni, että parempi latinobeba kuin ei bebaa ;)

      Poista
  3. Vautsi aivan ihana tunnelma! Näytit ekassa kuvassa ihan GG:n Blairilta kampauksineen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelma oli kohdillaan! Ja oho, ilmeisesti edustavin kuvakulmani on löytynyt :) kiitos!

      Poista
  4. Voi että sä sitten olet kaunis. Ja tuo mekko on ihan täydellinen sulle, hui! Harmi kun itsellä ei ole ollut (eikä tulekaan) yksiäkään häitä tänä kesänä, ne on niin ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äyh, kiitos! :) Pieni epävarmuus aina velloo tuollaisten lyhyt- ja kapeahelmaisten mekkojen kanssa. Ehkä se oman vartalon hyväksyminen alkaa tällaisista mekoista.

      Häät ovat ihania! Ehkä kutsuja satelee ensi kesälle? ;) Meillä tämä kaveripiiri on kyllä kiitettävästi avioitunut viime aikoina :D

      Poista
  5. Todella hyvä löytö tuo mekko ja kiva myös tuo selkäkohta siinä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin edullinen oli :) Selän avonaisuus oli kiinnostava yksityiskohta, joskin ehkä sitä helmaa voisi vastapainoksi olla enemmän...

      Poista
  6. Uu laa, hyvältä näyttää! :) Oot kyllä niin tyylikäs.
    Mulla on vielä kahdet häät tulossa, ja ootan niitä kovasti, varsinkin kun ovat varmasti keskenään tosi erilaiset.
    Tykkään kovasti tuosta hääkakun "pitsistä". Ihanasti jatkuu teema siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä, pitsiteema oli oikein tyylikkäästi esillä, ei tyrkyllä, mutta kuitenkin selkeästi.

      Häät ovat kyllä kivoja, tämä laittautuminen ei kun tuntuu että on niin tuurista onnistuuko hiuksissa ja meikeissä jaja...

      Poista
  7. Kauniit korvakorut ja upeita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Korvikset ovat Bikbokista, tykkään niistä kovin itsekin!

      Poista
  8. Heitin sua haasteella. :)
    http://kissankynnet.blogspot.fi/2013/08/miten-muokkaan-kuviani.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, yritän keksiä ensin miten toteutan haasteen :D

      Poista
  9. Mikä kaunein mekko ja look!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3