23. heinäkuuta 2013

pätevä päällyslakka

Eräs pian loppuunkäytetty päällyslakka ansaitsee mielestäni erityishuomiota blogin puolella. Kyseessä on mustassa pullossaan viihtyvä Sally Hansen - Diamond Flash Fast Dry Top Coat. Päällyslakat saimme goodie bageissa paikallisten kynsiharrastajien toisessa tapaamisessa kevään lopulla merkin maahantuojan Bernerin lahjoittamina.

En ole tietääkseni koskaan kuluttanut loppuun yhtään pikakuivuvaa päällyslakkaa. Se johtuu ihan vain siitä, että en ehdi nähdä pullon pohjaa, sillä nopeasti kynnellä kuivuvat lakat myös paksuuntuvat tehokkaasti massan vähetessä. Paksuuntuneiden lakkojen jämät päätyvätkin usein roskiin, mikäli ei omista thinneriä eli lakan ohentajaa. (Oma kynsiharrastuneisuuteni ei ole vielä äitynyt niin prolle levelille.)

Jotain negatiivisia paksuuntumiskommentteja olen tosin Facebookin kynsikoristeryhmässä tästäkin päällyslakasta lukenut, mutta oma Diamond Flashini alkaa olla niin finito (olé!), että kovin paksuksi köntiksi lakka tuskin enää ehtii kasaantua.Saattaa hyvinkin olla, että Diamond Flash on paras pikakuivattava päällyslakka, jota olen tähän mennessä kynsiini sutinut. Olen ollut tyytyväinen kuivumisnopeuteen, siveltimeen ja lakan kestävyyteen (=suurimmat kompastuskivet). Luvataanpa lakan myös vahvistavan ja estävän chippailua kera mikro-timanttien, platinan ja alumiinin (liekö tämä sitten se pullossa mainostettu Diamond Strength ®). Lakka ei myöskään sotke alla olevaa mania tai koristeluja, sillä ehdolla että toimitaan ohjeiden mukaan (tosin en ole leimailujen päälle kokeillut).

Tämä päällyslakka levitetään noin 2 minuutin kuluttua lakkauksen taiteluista ja se lupaa olla kosketuskuiva 60 sekunnissa. Ihan perunoita kuorimaan ei kannata vielä minuutissa alkaa ryhtyä, mutta aika pian lakka kuitenkin kestää pientä tohelointiakin. Oma hermoiluni lakkojen selviytymisestä kuivumisen yli on ainakin puolittunut! Tämä lienee myös ensimmäinen sponsorituote, josta aion heti sen loputtua hankkia uuden kappaleen. Osin toki siksi, että päällyslakkaa tarvitsee melkein jokaiseen lakkaukseen ja tämä nyt vain osoittautui mainioksi.

Esim. tässä on käytetty Diamond Flashia.
Essien lakka saatu samaisesta kynsimiitistä.

Olen iloinen tästä tuotteesta, sillä monien hehkuttama Seche Viten päällyslakka on kyllä tehokas kuivattaja, mutta myös tehokas lakkojen kutistaja. Sechen levittämiseen on olemassa omat mystiikkansa, mutta minun manikyyrini vain poikkeuksetta kutistuvat (eli pakenevat kärjistä) muutaman tunnin kuluessa Sechen levittämisestä.


Nyt kiinnostaisikin tietää, 
mitkä ovat teidän pikakuivattavia päällyslakkasuosikkeja?ps. sivupalkissa pikkuinen kysely liittyen blogien FB-sivuihin

8 kommenttia:

 1. Mie tykkäsin tosi paljon siitä Mereneidin Top it all coatista, jotka saatiin kans kynsimiitistä, se onkin käytetty jo melkein kokonaan loppuun täällä päässä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin on se seuraavana vuorossa! Se on kyllä hyvänpaksuista ja antaa oivan kiillon, mutta tarvitsisin ehdottomasti nopeamman kuivattajan. Lakkaukset ruttaantuu, kun on pakko sohia jotakin :D

   Poista
 2. Tää on mun lemppari! Montaa olen kokeillut, mutta tää on peitonnut kaikki tähän mennessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin so far! Itsellä ei tosin niin monesta pikakuivattajasta ole kokemusta, mutta ainakin viidestä se paras :)

   Poista
 3. Miten vertailisit tuota mavalan pikakuivattajaan? Siis siihen isompaan purkkiin, ei minute quick dry:n. Ootko kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole valitettavasti Mavalan muita päällyslakkoja kuin tuota Minute Quick Dryta kokeillut. Sen ainakin pieksee kuivattamisnopeudessa, eikä paksuunnu yhtä nopeasti :)

   Poista
 4. Oon miettinyt tämän tuotteen hommaamista ja nyt kun näin mainioksi kehuit niin ehkä ostankin. :D Ongelma vain se, että tälläisen peruskoulua käyvällä ei oo oikeen mitään mistä saisi sitä rahaa, että voisi niitä kalliimpiakin tuotteita kokeilla. :/ Kuitenkin kun päällyslakka loppuu usein nopiaa, kun sitä laitetaan jokaisen lakkauksen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, en itsekään ole vielä raaskinut hankkia uutta. Taitaa maksaa lähemmäs kympin tämäkin kuivattaja. Mulla kesti noin kolme kuukautta, mutta en lakkailekaan ihan joka päivä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3