25. marraskuuta 2011

day 9: gradient

Eilisiltana tongin lakkakoriani ja ajattelin harjoitella ekaa kertaa kynnen liukuvärjäystä. Vaikka tämän päivän kynsihaaste olisi ollut rainbow, gradientti vaikutti niin kivalta, että halusin kokeilla. Kävi vain niin, että kynsilakanpoistoaine pääsi loppumaan, enkä pääse toteuttamaan päivän varsinaista haastetta. Kohdat 9. ja 10. siis vaihtavat paikkaa, ei isoa vahinkoa.

 

Liuku onnistui yllättävän hyvin ensikertalaiseksi. Käytin keittiösienestä leikattua palasta. Idea on jotakuinkin tämä:
 1. Töpötä vaahtomuovin palalla tumminta lakkaa kynnen kärkiin, vähän haaleten alaspäin. Lakka kannattaa tiplutella ensin vaikka muovin päälle, josta sitä on helppo noukkia töpöttimeen.
  Anna kynnen kuivahtaa.
 2. Töpötä vaaleampaa lakkaa edeten alemmas, osin tummien päälle.
 3. Sudi päällyslakka normaalisti.
 4. Laitoin vielä glitterlakkaa kärjestä keskiosaan tekemään soljuvampaa liukua.
Gradientin voi tehdä myös ilman vaahtomuovia, mutta sillä se oli yllättävän helppoa kun ei hätiköi. Myös useampia värejä voi käyttää, jos on pinta-alaa kynnellä.

Tässä lakkauksessa erittäin edulliset lakat (oikealta vasemmalle): Kone Helsinki Flormar U28, Depend 292, Happy Colour 386 ja Mavala Minute Quick Finish


Kynsilakkahaasteen 9. päivä.

2 kommenttia:

 1. Hirmu hyvin onnistuit jos kerta ekaa kertaa teit, monilla olen nähnyt ihan hirveitä kokeiluja, mm. minä itse tein aika järkyt muutaman ekan kerran. (;

  VastaaPoista
 2. Huh, no noi on aika kivat kimalle-gradientit! Käy kattoo, miulla on siulle haaste! Hihih!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3