15. marraskuuta 2011

day 3: yellow


Ihanat eteeriset poseeraukset kynsien parissa jatkuvat. Mätsäsin tänään korviksetkin
päivän kynsiin, jotka vilahtivat jo eilisen kuivispostauksessa.


Peukku oli true aikuinen. Miehen mielestä vähän mauton... höpöhöpö sanon mie!
Michelle Nailcolor B23 (Singapore)

Maukku aloitti myös lakkahaasteen ja näyttää jo paljon paremmalta kuin miun röppölakkaukset. 

5 kommenttia:

 1. Tosi innostavia nämä sun kynsihaasteen postaukset. Melkeinpä tekisi mieleni herättää talviunilla oleva blogini(tai oikeastaan tekis mieli aloittaa ihan uus, koska se on jotenkin niin entistä elämää) ja osallistua tähän haasteeseen.

  Innostuin jo niin, että tilasin etsystä kirkkaanpunaisen kaulakorun, että on jotain punaisiin kynsiin mätsäävää.

  Sarri

  VastaaPoista
 2. särmä: Aloita ihmeessä uusi blogi (tai jatka edellistä)! Tuttujen blogeja on erityisen mukava lueskella. Tämä haaste on juuri kaikille, jotka vähänkin innostuu.

  Hienoa että siekin oot löytänyt etsyn! Kyllä siun ehdottomasti pitää osallistua tuohon kynsihaasteeseen, että päästään näkemään se kaulakorukin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta! Menin sitten ja loin uuden profiilin ja blogin. Sinne vanhaan en oikein osaa kirjoittaa niistä asioista, joista nyt haluaisin. Nyt varmaan loppupäivä meneekin ulkoasua säädellessä, vaikka muutakin tekemistä toki olisi. Etsyssä on kyllä kaikkea ihanaa ja aika edullisesti. Koru, jonka löysin ei postikulujen kanssa tullut kauhean halvaksi, mutta kun se oli juuri sellainen, minkälaista menin sieltä etsimään, niin enhän voinut vastustaa kiusausta:D

  Mietin, että haluaisitko lähteä joku päivä kanssani kaffelle?

  VastaaPoista
 4. Hei no näähän ei oo yhtään röpöt! Ihana sävy, tekee heti mieli leipoo sitruunamuffinsseja jostain syystä. Ja smileki on aika huippu! Miun on ehkä pakko tilata samanlainen kynsihärpäkesetti etsyltä........

  VastaaPoista
 5. mauttomat?? jo on hassut jutut miehelläsi (; sano terkkuja! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3