14. marraskuuta 2011

Biozellin kuivashampoo isompana jee!

Uusi bestikseni: 300ml kuivis by Biozell ja Prisman hylly. 6-7 euroa.


Kuivashampoo mahdollistaa hiuksien pesun joka toinen päivä, joskaan ei ihan hirveän liimaista lettiä kuiviskaan pelasta. Sillä saa kuitenkin perusnutturaan mattaisuutta ja ryhtiä ja jos olisi vielä otsis, olisi kuivis aivan pakollinen hiustuote. Joskus suihkauttelen puhtaankin tukan juureen tuomaan pitoa.

Pieni purkki on kätsy ottaa reissuun, mutta se kehveli loppuu aina kriittisellä hetkellä kesken + tämän isomman purnukan litra/kilohinta on huomattavasti edullisempi. Kuivashampoo on yksi harvoista kosmetiikkatuotteista, jotka todellisuudessa käytän loppuun aina. Biozellin kuivashampoo ei toki ole kaikista puhdistavin, mutta ajaa tarkoituksensa hätävarakäytössä. En kuitenkaan koko päätä lähtisi tällä pesemään.

Mutta mitä tarkoittaa hypotuoksu?
- Ei sisällä allergeeneiksi luokiteltuja raaka-aineita (biozell.fi)
Mutta mitäs tarkoittaa allergeeninen?
- Allergiaa aiheuttava (terveyskirjasto.fi)


minä ja kuivis kaverikuvassa

Ps. Vissiin tätä on ollut aiemminkin jo hyllyissä mutta miulta on mennyt ihan ohi tai oon vaan piheillyt ja ottanut suoraan pienemmän. Kiva kun nyt kuitenkin löysin.

5 kommenttia:

 1. Hyvä että tuli puheeksi, olen etsinyt pätevää, ja edullista, tummahiuksisystävällistä versiota :)

  VastaaPoista
 2. Pilvi: Joo, tämä on miusta hyvä peruskuivashampoo. Oon kokeillut myös Kicksin jotain pinkkiä purkkia, joka kieltämättä oli jotenkin puhdistavampi, mutta tämä toimii miun tarpeisiin hyvin. Ja tosiaan, tulee pieni mummoefekti aluksi tummaan tukkaan jos suihkii paljon, mutta kyllä se hälvelee kun pörhii ylimääräiset jauhot pois :)

  VastaaPoista
 3. Mä tein saman löydön juurikin Prisman hyllystä, eikä sitä minunkaan mielestä siellä ole aikaisemmin ollut. Ja tuo hypotuoksu on paljon parempi kuin saman tuotteen entinen, paklatulta turkismummelilta haiskahtava tunkkainen odööri! Mun mielestä tää uusi haisee vähän lapsuusmuistolta My Little Ponyjen takapuolissa olevista kuvista, vallan ihanaa siis xD

  VastaaPoista
 4. Mä käytä Klippoteketiä ja voin kertoa että toimii. Hiukset tarviaa pestä kerran viikossa :O Hiusten pesu esim. ma, keskiviikkoaamuna sit vähän Klippoteketiä tukkaan ja vielä sunnuntaina on puhdas letti ellei harrasta hikiurheilua! Ja puteli makso alle 5e, ja saa harjattua näkymättömiin tummastakin tukasta. Ihan uskomatonta, miksi en ollut kuullut tuostakaan kuin vasta 24-vuotiaana :O

  VastaaPoista
 5. K: My Little Pony kuivashampoo olis huippu! :D Joo, Biozellista tulee muutenkin mieleen vähän paklatut turkismummelit, niin oikein hyvä tämän uuden tuoksun kanssa.

  Anonymous: Kuivashampoo taitaa olla vähän takavuosien juttu, jonka bloggaajasukupolvi on ottanut taas trendiksi. Ei siis ihme jos sitä ei lapsuudessamme ja teini-iässä kukaan käyttänyt, korkeintaan paklatut turkismummelit ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3