11. marraskuuta 2011

31 kynsihaastetta

Niin, munhan ei pitäisi olla lukemassa neljää tenttikirjaa ja tekemässä yhtä 12 sivuista tiivistelmää... Kaikkein vaikeinta on aina ollut itseopiskelu. Nautin luennoista ja oppitunneista aina jossain määrin, mutta kuukausia yksin lukeminen tuntuu niin pitkäveteiseltä. Miksi kaikissa käytännöllisimmissäkin aloissa täytyy olla niin paljon teoriaa, enkö voisi vaan tehdä! Amis, here I come (En oikeesti oo mitään sanomaan ammattikoulujen opetussisällöistä. Oikeastaan arvostan sitä aika paljon tällä hetkellä näiden sukkasten työllistymistilanteiden vuoksi. Monella mun ikäisellä on jo ammatti tai kaks, kun minä korkeakouluopiskelija jankkaan tätä yhtä tutkintoani vuositolkulla hautautuen näihin ihaniin tenttikirjoihin).

Noniin, päivän aiheeseen, eli 31 päivän KYNSIHAASTEESEEN. Jaiks. Koska kynsiraukkani eivät kestä edes kerran viikossa asetonittomalla lakanpoistoaineella putsausta, miten poloisille käy 31 päivän putkessa? Varjellakseni kynsien kuntoa lähden haasteen kimppuun joka toisen päivän totetutustahdilla (josta saa myös lipsua tarvittaessa [syinä esim. kiire, remontti, työt]).

Edit: Taidan sittenkin tehdä tämän suunnilleen vuoden toteutusvauhdilla :---D

31 day nailchallenge:


Kaikki todelliset lakkafanaatikot, ottakaa haaste vastaan. Itse en varsinaisesti ole kynsibloggaaja (tai minkään muunkaan kategorian alaisuudessa), mutta kynsilakat saavat huomioni aina vähän väliä. Teen haasteen lähinnä itselle, en suinkaan esitelläkseni miljoonan lakan kokoelmaani tai ammattimaisia koristeluita, joita ette tule näkemään. Korkeintaan suhin kynsiin jotain mandariinislaisseja, joiden vuoksi olen työkyvytön seuraavat päivät. On kiva ulkoiluttaa muitakin kuin muutaamaa vakkarilakkasävyä, ettei mies pääse sanomaan lakkojen turhuudesta ja käyttämättömyydestä ;) ja haasteen edetessä voi huomata, että ohhoh, tarvitsenkin aivan selkeästi muutaman talvisävyn lisää.

Lukemistani blogeista ainakin Bright Lights, Big Color tekee haastetta. Sieltä löytyy linkit myös blogeihin Polish Pauper, Manicure Addict ja ManiCured!, jotka kynsihaasteen parissa painivat. Tai no, ei tuo kovin painimiselta näytä...

Since this all is Finnish: Those bloggers who I tagged and happened to found this post, I just wanted to share your nail challenges for inspiration. I am about to take part to this madness and try to manage with my poor short nails and super amateur skills :) Should be fun at least!

3 kommenttia:

  1. aaaahh huokailen täällä myötätunnosta - 4 tenttikirjaa ja 12 sivun tiivistelmä, ihanaa kupsaa. joo, amis ois voinu olla ihan hyvä ja käytännöllinen vaihtoehto. ja voi apua tuo kynsihaaste, miu on ehkä pakko lähtee siihen mukaan kans, vaikkei miul oo vähäisintäkään aavistusta miten tehdään jotkut gradient, galaxies tai water marble -kynnet...ps. mikä toi kynsihaastekuva on, saako sen pölliä?

    VastaaPoista
  2. Joo Maukku, kynsihaasteen saa ja pittää kopioida! Noita gradient ja vesimarmorointiohjeinta löytyy googelista. Myötätuntohuokailut rekisteröity. Osaamattomuuden tunne on valtaisa, mutta on täältä muutkin päässeet valmistumaan, kyllä miekii!

    VastaaPoista
  3. Kerron vielä, että miulle tapahtui suoranainen ihme silloin, kun menin tenttimään ne kaikki neljä kirjaa yhellä kertaa. Luin yhdestä kirjasta alle puolet, loput kirjat googletin, painoin mieleen jotain pääpointteja. Tenttipäivänä olin kuumeessa ja ajattelin et käyn kattoo vaan kysymykset, vastasin niihin tosi ympäripyöreesti. Sit winhaan oli vaan ilmestynyt kolmonen tuosta kurssista. En tiedä mitä tapahtui, mutta joo, ei ehkä kannata lukea niitä kirjoja liian tarkkaan.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3