29. joulukuuta 2014

Zoya Loredana ja Zoya Haven

Vaikka joskus olet kyllästynyt mattapäällyslakkojen kanssa temppuiluun, saatat huomata, että ajatus huurrepintaisista kynsistä alkaa taas viehättää. Matta-inspiroitumista ei vähennä ajankohtaisen Zoya Matte Velvet -kokoelman laadukkuus ja sävyjen vivahteet. Kokoelman lakat tuntuvat levittyvän oudon helposti ja jättävän jälkeensä toinen toistaan smoothimman täydellisen pinnan. Minulla, joka kärsii monien lakkojen kanssa kynsiliuskojen rasittavasta repsottamisesta, ei ole näiden mattalakkojen kanssa mitään ongelmaa - päin vastoin, ne tuntuvat silottavan röppöisenkin kynnen pinnan.


Loredana* on Matte Velvetin gunmetal-harmaa. Sävy hohtaa ja shimmertää mielettömästi valossa ja vaikka Loredana on ensituntumalta rokahtava, on sen viimeistely kuitenkin reilusti elegantti ja arvokkuutta huokuva. Kuvissa kaksi helppoa kerrosta.

Loredanan violetin siskon Savitan swatchit täällä.Tämä Wishes -holidaykokoelman (2014) violetti kaunotar on nimeltään Haven*. Haven on pigmenttinen, jopa yhdellä kerroksella peittävä luumunvioletti shimmerlakka metallisella viimeistelyllä. Sävy on upea, ehkä vähän tavanomainen talvikokoelman violetti, mutta toisalta sellainen, jollaista minulta ei ainakaan entuudestaan löytynyt. Kuvissa kaksi kerrosta ja päällyslakka.
 

Hyrr, mitkä pakkaset luontoemo heitti, ainakin tänne itään! Toisaalta, nautitaan nyt siitä,
 kun aurinko pilkistää edes hetken jääviiman lomasta :)

* Zoyat saatu maahantuoja NailCityltä blogia varten. NailCityn sivuilla lisätietoa ja kokoelmien kaikki lakat. En hyödy linkkien klikkailuista.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisen kuvan kynsissä on kyllä aivan mielettömän kaunis sävy! <3

    VastaaPoista
  2. Herranjumala menetin sydämeni näille molemmille! Etenkin tämä jälkimmäinen Haven on ihan mun väri, täytyy todellakin tsiikata jos sitä jostain vielä saisi!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3