17. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 13: My Profession

Täällä naputtelee toimivan näytön omistaja! Viime viikon bloggailut menivät vähän puihin kiukuttelevan näyttöni vuoksi, mokoma kun ei suostunut käynnistymään kuin parhaimmillaan 40 minuutin viiveellä. Sunnuntaista asti se ei sitten käynnistynyt ollenkaan. Tähän vuodenaikaan olisi ahdistanut lähteä ostamaan upouutta, satojen eurojen näyttöä tilalle, joten oli mahtavaa, että samana päivänä kun Facebookiin näyttöpulmistani vuodatin, sain ostettua hyvin edullisesti second handina hienosti joka ilman suuntaan kääntyvän ja pari tuumaa isomman näytön kuin oma 7 vuotta palvellut LG:ni. Olen siis kiitollisin mielin!

Aiheena My Profession, eli oma ammatti, on taas näitä jäätävän pitkän mutkan kautta tulkittaviksi lähdettäviä aiheita. Kaiken lisäksi leimailut eivät sujuneet 6-0, joten kovin onnistuneiksi en näitä kynsiä luonnehtisi.

Avaan kuitenkin tuota omaa alaani ja miksi tein juuri tällaiset kynnet. Vuonna 2012 valmistuin ammattikorkeakoulusta viestinnän koulutusohjelmasta ja titteliksi sain medianomi (amk):n. Amkkiaikoina kiinnostuin graafisesta suunnittelusta ja sitä olen saanut tehdä freelancerina ja toimistoassarina valmistumisen jälkeen (assarihommaan kuului toki muutkin toimiston työt). Lokakuussa sain vakituisen työpaikan paikallisen kansalaisopiston hallinto/toimisto-osastolta ja teen siellä viestinnän hommia, graafisia julkaisuja ja yritän pitää aikataulut ja tilavaraukset läjässä. Työ on hyvin monipuolista, enkä mitenkään voi edes luetella kaikkia työtehtäviä palavereista pikkujoulukutsuihin :) Hitsi, olen niin kiitollinen tuosta työstäkin!


Työni on monipuolista, mutta pitkälti pylly penkissä tehtävää toimistoduunia, joten mikään överivärikäs neonmyräkkä ei olisi ollut osuva värimaailma kynsiin. Värejä näin kuitenkin mielessäni, siksi valitsin neutraalimpia sävyjä ja yhden sähäkämmän neonlimenvihreän, joka viittaa työorganisaationi graafiseen materiaaliin.

Leimauksilla hain geometriavivahteista grafiikkafiilistä, ja toistuvilla kuvioilla ja viivoilla sitä organisointia ja koordinointia, jota työssäni paljon teen. Isot kakkulat kuuluvat työidentiteettiini ja ne helpottavat näytön syynäämistä. Siksi tietenkin rillileima oli aivan must!


Vaaleanvioletti lakka Essie - To Buy Or No To Buy
Neonlime lakka Essie - The More The Merrier
Murrettu sininen lakka Essie - Parka Perfect
Valkoinen leimauslakka Konad - White

leimaukset laatoista
MoYou London - Hipster Collection 08
MoYou London - Pro Collection 02 (pikkusormi)3 kommenttia:

  1. Upeat kynnet olet toteuttanut! Värit ja leimat vaan sopivat jotenkin täydellisesti yhteen :). Mukava kuulla, että joku on saanut vakkaripaikan, onnea siitä!

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet ja ihan täysin aiheeseen käypät! :) Tosi hauskasti oot saanut tulkittua kynsille ehkä aika hankalankin alan/aiheen!

    VastaaPoista
  3. Jee, onnea uudesta näytöstä! :) Kynnet on tosi nätit ja värivalinnat sopivat tosi hyvin yhteen - tykkään!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3